Haberler

Ankara'da 7 Aracın Karıştığı Zincirleme Trafik Kazasında 3 Kişi Yaralandı

Ankara'da 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı ANKARA- İstanbul karayolunun Kazan İlçesi 35'inci kilometresinde 7 aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Ankara'da 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı

ANKARA- İstanbul karayolunun Kazan İlçesi 35'inci kilometresinde 7 aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Vahit Alkan yönetimindeki 63 NF 304 plakalı TIR Mersin'den aldığı demir saç yükünü karayolu kenarında bulunan bir fabrikaya girmek için yolda yavaşladığı sırada Sami Candan yönetimindeki 06 FA 7037 plakalı otomobil TIR'a arkadan çarptı. Saat 22.00 sıralarında meydana gelen kazadan sonra yol trafiğe kapandı. Bu sırada, kaza yapan araçların arkasında bekleyen Yusuf Altınok yönetimindeki 06 SV 846 otomobile İlker Başar yönetimindeki 06 BSR 14 otomobil arkadan çarptı. Bu sırada Hasan Özer yönetimindeki 34 KN 3929, Yavuzer Evcen'in kullandığı 34 JS 1863 plakalı araçlarda kazaya karıştı. Kazaya karışan ve plakası belirlenemeyen bir otomobil ise olay yerinden kaçtı.

Kazada yaralanan 35 yaşındaki Recep Candan, 36 yaşındaki Sami Candan ve 39 yaşındaki Bülent Taşkın ambulanslarla Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından taburcu edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title