Haberler

Ankara, Çipras'ın "Barbaros Hayreddin Paşa Gemisini Çekin" Teklifini Reddetti

Güncelleme:

Yunanistan'ın yeni Başbakanı Aleksis Çipras'ın Türkiye'den sismik araştırma gemisi Barbaros Hayreddin Paşa gemisini çekme talebini reddetti.

Ankara, Yunanistan'ın yeni Başbakanı Aleksis Çipras'ın Kıbrıs'ta yeniden masaya oturmak için Türkiye'den sismik araştırma gemisi Barbaros Hayreddin Paşa gemisini çekme talebini reddetti.

"ÇİPRAS BÖYLE İSTİYOR DİYE..."

"Çipras böyle istiyor diye gemiyi çekecek" değiliz diyen bir yetkili Ankara'nın daha önce Yunan ve Rum tarafına iletilmiş, "Türkiye'nin tutumunda bir değişiklik yok. Bundan önceki görüşümüz neyse aynen geçerli. Üç maddelik önerimiz ortada:

1- Çözüm için BM misyonu hızlanmalı.

2- Doğal kaynaklar 'Birleşik Kıbrıs'ın olmalı.

3- Çözüm sürecinde doğal kaynaklar için ortak bir komite kurulmalı ve elde edilecek gelir bu komitenin hesabında bloke edilmeli." önerisini hatırlattı. (Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Barbaros Hayreddin Paşa Türkiye Sıkıcı Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (60)

RemzimobilWeb@haberler.com:

Adam bizim iyligimizi istemiş ama akp nankör adamlar petrol çıkartıyor bizim hemi seyrediyor boşuna masraf neyi araştırıyor bulsa ne oluyor

14
35
yanıtYanıtla
AS:

Sen ilk önce aç karnını doyur.

28
13
yanıtYanıtla
M.K:

Yunanistandaki Türk Vatandaşlarımız için endişe etmenize gerek yok, görevde olan artık bir insan, Barbarosun çekilmesinide neden istediğini bilmeden yorum yapmışsınız ön yargıya gerek yok. . . . . . Ege denizi ne bizimdir ne Türklerin ege içinde yaşayan canlılarındır diyen biri için erken ve bilgisizce karar vermişsiniz. . . . Orası içinde düşünceleri aynı. . . . Kaynak bulacağız diye doğayı yok etmeyin mesajı veriyor. . . Ama nasıl bir hırs ise bizlerinki. . . kaynak bulacağız diye tüm doğal dengeyi alt üst ediyoruz. . . . . Kimsenin buna hakkı yok. . . Biz dahil. . . .

15
21
yanıtYanıtla
tırt:

türkler ortalama 50 yılda bir savaşa girmezse sıkılır bu rahatsız bi delilik yapsada

30
3
yanıtYanıtla
YURDDAŞ:

bu adam kendini zeus mu zannediyor acaba ulan burası TÜRKİYE ama yeniiiiii

21
11
yanıtYanıtla
çeto:

çek diyorsa çekeceksin kardeşim, senin karşında bir arap konuşmuyor, bir romalı sezar konuşuyor.

4
28
yanıtYanıtla
XboymobilWeb@haberler.com:

Pkklıları sabun yaptıktan sonra sıra sizede gelecek yunan itleri

28
3
yanıtYanıtla
battalgazili:

çipras ankaradan taş gibi cevap alır ANKARANIN TAŞINA BAK GÖZLERİMİN YAŞINA BAK der artık vah solcu çipras artık oturda kendi haline ağla TÜRKİYE ile uğraşıp halkını kandıracağına krizi çöz

20
10
yanıtYanıtla
Uçan Hollandalı:

Birinin Çipras''a, uçarak kafa koyması lazım, Kafes dövüşünde. . .

11
16
yanıtYanıtla
Trabzonlu...!!!:

Lan çipras . . . !!! Bak akıllı ol seni çipraz ateşe tutarız , ona göre ayagın denk alasan . . . )))

16
10
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title