Haberler

4 İlde Elektrik Kesintisi Yaşanacak

Güncelleme:

Ankara, Çankırı, Karabük ve Zonguldak'ın bazı ilçelerine, planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında, 28 Ocak Perşembe günü elektrik verilemeyecek.

Ankara, Çankırı, Karabük ve Zonguldak'ın bazı ilçeşlerine 28 Ocak Perşembe günü belirli saatler aralığında elektrik verilemeyeceği bildirildi.

BAŞKENTİN 4 İLÇESİ ETKİLENECEK

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, söz konusu tarihte, Ankara'nın Ayaş, Etimesgut, Polatlı ve Sincan ilçelerine bağlı bazı semt ve bölgelerinde 09.00-14.00 saatleri arasında bakım ve altyapı çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.

MERKEZ İLÇELERDE 5 SAATLİK KESİNTİ

Çankırı'nın ve Karabük'ün Merkez ilçelerinin bazı semtlerine 09.00-14.00 saatlerinde enerji verilemeyecek.

ZONGULDAK'TA TEK İLÇEDE YOK

Ayrıca aynı gün, Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde de 10.00-15.00 saatlerinde tesis çalışmaları nedeniyle enerji kesintisi yapılacak.

Kaynak: AA / Güncel

Zonguldak Karabük Çankırı Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

andrea:

arkadaşlar ben bir hristiyanım ve ben türkleri sevmeme rağmen benim akrabalarımın hepsi nefret ediyor hakaret edip kücük düşürücü aşağılayıcı gözlerle bakıyorlar hatta avrualılaın hepsi böyle insan yerine koymuyorlar kabile cahil çirkinler diye hep alay edip aşağılıyolar türkleri haluki her şey güzellik değil önemli olan insanlık ben recep tayyip erdoğanıda çok sev, yorum türkleride ama maalesef olar böyle düşünmüyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title