Haberler

Ankara Büyükşehir'in Halk İftarı Etimesgut'ta

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Etimesgut'taki şeker fabrikasının içinden ikinci bir yol geçireceklerini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Halk İftarları'nın durağı bu kez Etimesgut oldu. İftar sonrası bir konuşma yapan ve Etimesgut'a yapılan yatırımları anlatan Başkan Gökçek, "Bu dönemde en önemli projemiz, özellikle istasyon Caddesi'ni yeniden ele alarak, şeker fabrikasının içinden ikinci bir yol geçirmek olacak" dedi.

Başkan Gökçek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Değerli kardeşlerim, sadece geçen seneden şu ana kadar Etimesgut'umuza dökmüş olduğumuz asfalt miktarı 487 bin ton. Bu ne demek biliyor musunuz, 6 metre genişliğinde 487 kilometre yol demek. Yani 6 metre genişliğinde, buradan İstanbul'a gidecek olan bir yola serilecek kadar asfaltı sadece ve sadece Etimesgut'umuza döktük. 15 kilometre yol çalışması yaptık. 96 bin metrekare tretuvar çalışması, 56 kilometre de bordür çalışması gerçekleştirdik. Allah'a hamdolsun metro geldi. Otoban bağlantısını yaptık ve en önemlisi Ankara Bulvarı'nı bitirdik. Eskişehir Yolu ile ilgili olarak özellikle Bağlıca Bulvarı'nı bitirdik."

Etimesgut Salı Pazarı yanında verilen iftar sonrası yaptığı konuşmada, 30 Mart Yerel Seçim sonuçlarını da hatırlatan Başkan Gökçek, "Bir kez daha Etimesgut'ta bizlere oy vererek, Büyükşehir Belediyesi'ne seçilmemize vesile olan kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.

ETİMESGUT'A YENİ YOL MÜJDESİ

"Etimesgut'a yapmış olduğumuz hizmetlerimiz aynı süratle devam edecek. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın" diyen Başkan Gökçek, şunları söyledi:

"Allah nasip ederse bu dönemde en önemli projemiz özellikle İstasyon Caddesi'ni yeniden ele alarak, Şeker Fabrikası'nın içinden ikinci bir yolu geçirmek olacak. O konuda planlama ve çalışmalarımız devam ediyor. Onu da yapacak olursak birde Zırhlı Birlikler Tümeni'nin önünde Ankara Bulvarı'nın daralan kısmını genişleteceğiz. Dolayısıyla Etimesgut'un ulaşımını rahatlatmış olacağız. Bu arada Ulaştırma Bakanlığı eski banliyö trenlerini hafif raylı sistem olarak ihale ediyor. İnşallah o da kısa bir süre sonunda sizlerin hizmetine girer." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Melih Gökçek Etimesgut Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title