Haberler

Ankara Büyükşehir'den 63 Kilometre Oto Korkuluğu

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni ilçelerle birlikte Ankara’daki tüm yolları sürücü ve yaya güvenliğine uygun hale getirmek için çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni ilçelerle birlikte Ankara'daki tüm yolları sürücü ve yaya güvenliğine uygun hale getirmek için çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl 63 bin 12 metre oto korkuluk yapımı gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi, il sınırlarındaki tüm yolları tarayarak, can ve mal güvenliğini tehlikeye atan, yıpranmış ve güvenlik kriterleri düşük olan oto korkulukları belirleyip yerlerine daha güvenli ve estetik görünüme sahip olan korkuluklarla değiştiriyor. Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl 63 bin 12 metre oto korkuluk yapımı gerçekleştirdi. Başkent'in Şeker Kavşağı, Bağlıca Köprüsü, Anadolu Bulvarı, 1071 Malazgirt Bulvarı, Melikşah Köprüsü, Doğukent Bulvarı, Pursaklar yolu, Gimat Mehmet Akif Ersoy köprüsü, Zırhlı Birlikler Kavşağı, Konya yolu Kepekli mevkii, Ümitköy yolu, Sabancı Bulvarı-Anadolu Bulvarı kesişimi, Hacettepe Üniversitesi, AOÇ-Konya yolu, Gölbaşı- İstanbul yolu-Yenimahalle Kavşağı, Eskişehir yolu-Çayyolu kavşağı, Eskişehir yolu, Bilkent Üniversitesi yolu, İstanbul ve Eryaman yolu kavşağı, Ankara Bulvarı, İstanbul yolu Gimat kavşağı, İstanbul yolu Yenimahalle yolu kavşağı, Akyurt kavşağı, Konya yolu Ahlatlıbel kavşağı, Havaalanı yolu (Aktepe yolu), Sabancı Bulvarı (AŞTİ yolu), Akyurt (Akyurt köprüsü) Kızılcahamam Çeltikçi Kurumcu, Çamlıdere, Bağlum kavşağı çevre yolu, Cevizlidere Caddesi, Gazi Ordu Evi, Çubuk Adabayır yolu, Kızılcahamam (Çavuşlar yolu,Binkoz yolu, Tahtalar yolu,Kınık yolu), Dikmen Vadisi, Samsun yolu, Elvankent Çevre Yolu'nda oto korkuluk yapım ve onarım çalışması gerçekleştirdi.

Başkent Ankara'nın modern, çağdaş ve estetik yollarıyla bütünlük sağlayacak şekilde yerleştirilen yeni korkuluklar, uzun ömürlü ve üst düzey güvenlik sağlamasının yanı sıra darbelere karşı da dayanıklı malzemeden oluşuyor.

KÖPRÜLER KORKULUKLARLA DONATILIYOR

Büyükşehir Belediyesi Ankara geneli mevcut köprülü kavşak ve altgeçitlerde bulunan yıpranmış ve güvenlik kriterlerini karşılayamayacak durumda olan demir korkulukları da sökerek yerlerine beton zemin ıslahı yapılarak modern, estetik ve daha güvenli hale getirilen paslanmaz çelik köprü korkulukları yerleştiriyor.

Büyükşehir Belediyesi köprülü kavşak ve altgeçitleri güvenli ve estetik hale getirmek için 2014 yılında 7 noktada 2 bin metre çelik köprü korkuluğu yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara genelinde kaza vb. nedenlerden dolayı hasar gören korkulukların ise onarımını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, aynı süreçte 2 bin 90 metre de korkuluk onarımı yaptı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pursaklar Malazgirt Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title