Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Akçakoca'daki Tatil Kampı Açılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Batı Karadeniz'in gözde turizm bölgelerinden Akçakoca'da, yapımı gerçekleştirilen Eğitim ve Dinlenme Tesisleri'nin, yarın hizmete açılacağı bildirildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Batı Karadeniz'in gözde turizm bölgelerinden Akçakoca'da, yapımı gerçekleştirilen Eğitim ve Dinlenme Tesisleri'nin, yarın hizmete açılacağı bildirildi.

Açılış öncesi son hazırlıkları yerinde inceleyen Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katılımıyla gerçekleşecek olacak açılışta, futbol ve basketbol sahalarını, amfi tiyatro ve havuz gibi faaliyet alanlarını içeren tesisin açılacağını söyledi.

Yemenici, tesisin kente kazandırılmasını sağladığı için Gökçek'e teşekkür ederek "Yarın yapacağımız açılış öncesi tesis civarındaki son hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. 4 gün önce yaşanan sel nedeniyle sahillerde oluşan çöp yığınlarını birikmişti. Bunları ivedilikle temizleyeceğiz" dedi. - Düzce

Kaynak: AA / Yerel

Cüneyt Yemenici Batı Karadeniz Akçakoca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title