Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesinden Haymana'ya Hizmet Atağı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, Çevre Koruma Daire Başkanı Ömer Bircan ve Kent Estetiği Daire Başkanı Ömer Öksüz, Haymana İlçesinin ihtiyaçlarını ve yapılacak hizmetleri yerinde incelemek için Haymana’yı ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, Çevre Koruma Daire Başkanı Ömer Bircan ve Kent Estetiği Daire Başkanı Ömer Öksüz, Haymana İlçesinin ihtiyaçlarını ve yapılacak hizmetleri yerinde incelemek için Haymana'yı ziyaret etti.

Cimcime Sultan Termal Tesislerinde kahvaltıda bir araya gelen heyet burada bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda bir konuşma yapan Haymana Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Özdemir Turgut "Acil ihtiyaçlarımızı Ankara- Haymana karayolunun bir an önce tamamlanması, Cimcime Meydanı'nın yeniden düzenlenmesi, asri mezarlığımıza taziye evi ve camii yapılması, gölet civarı rekreasyon alanının düzenlenmesi, Haymana'ya yakışır pazar yerinin projelendirilmesi şeklinde sıralayabiliriz" dedi.

Üçpınar " Haymana için hayati olan en büyük proje Haymana-Ankara duble yolunun tamamlanmasıdır. Daha üç yılımız var, biraz önce de belirttiğim gibi önceliğimiz Hükümet Meydanından Cimcime Termal Tesislerine kadar miadını doldurmak üzere olan kilit taşlarının kent estetiğine göre yeniden düzenlenmesidir. ASKİ Genel Müdürlüğümüzle istişare içinde bu meydanın altyapısını yeniden düzenleyeceğiz. Sonra da bu alanı yeniden Haymana'ya yakışır şekilde planlayacağız. Haymana giriş yolunun düzenlenmesi, taziye evinin yapılması, asri mezarlığının çevre düzenlemesinin yapılması önceliklerimiz arasındadır" diye konuştu.

Heyet daha sonra bahsedilen meydan ve mezarlığı inceleyerek yerinde tespitlerde bulundu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Üçpınar Haymana Termal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title