Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi Asfaltlama Ekiplerinin Şabanözü'nden Ayrıldığı İddiası

Şabanözü Belediye Başkanı Karakaya: "Bu hadiseden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Bey'in önceden haberi olduğu kanaatinde değilim"

Şabanözü Belediye Başkanı Mustafa Karakaya, Ankara Büyükşehir Belediyesine ait asfaltlama araçlarının ilçeden ayrılmasına ilişkin, "Bu hadiseden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Bey'in önceden haberi olduğu kanaatinde değilim" dedi.

Karakaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Melih Gökçek'in 1 Haziran seçimleri öncesinde belediye meydanında düzenlediği mitingde ilçeye bağlı mahalleleri asfaltlayacağının sözünü verdiğini hatırlattı.

Seçim öncesi Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplerce yollarda çalışma yapıldığını aktaran Karakaya, "Seçim akşamı Ankara Büyükşehir Belediyesine ait araçlar ve ekipler ilçeden ayrıldı" dedi.

Karakaya, şunları söyledi:

"Bu hadiseden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Bey'in önceden haberi olduğu kanaatinde değilim. Bu tasarrufun sadece yerel siyasetçilerin, o akşamki mağlubiyetlerinin sonucu olduğunu düşünüyorum. İnşallah öyledir. Çankırı halkının Gökçek'i, Gökçek'in de Çankırılıları sevdiğini biliyorum. Bu hizmetleri en kısa sürede tamamlayacağı kanaatindeyim."

Hizmetlerin yarım kalmasının söz konusu olmayacağını vurgulayan Karakaya, Şabanözü Belediyesinin bu işleri tamamlayacak güce sahip olduğunu dile getirdi.

İlçe sakinlerinden Bekir Yurtlu da seçim akşamı Ankara Büyükşehir Belediyesine ait asfaltlama ekiplerinin ilçeden ayrıldığını ifade ederek, "Cumhurbaşkanlığı seçimleri çok büyük bir seçim fakat Şabanözü Belediyesi seçimlerinin bu kadar önemli olduğunu bilmiyorduk. Ekiplerin neden gittiğini bilmiyoruz. Kendisi buraya yardım maksadıyla çalışma yapıyordu, seçimi kaybedince geri götürdü" değerlendirmesinde bulundu.

Yurtlu, hizmetlerin devam etmesini beklediklerini sözlerine ekledi. - Çankırı

Kaynak: AA / Yerel

melih gökçek şabanözü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title