Haberler

Ankara Büyükşehir, 15 Taşınmazın Satışını Yapacak

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Koru mevkinde yer alan 15 taşınmazın satışını yapacak. Taşınmaz satışıyla ilgili ihale 13 Şubat 2014 Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın taşınmaz satışıyla ilgili ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Koru Mevkiinde yer alan 15 dükkan ve kafe niteliğinde olan taşınmaz perakende olarak satılacak. Taşınmazlar için toplam muhammen bedel 8 milyon 890 bin 200 TL olacak. Geçici teminat bedeli ise 266 bin 706 TL olarak belirlendi. İstekliler; İhale Şartnamesini ve diğer eklerini, mesai saatleri içerisinde; Yenimahalle Ankara adresinde bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yeni Hizmet Binasının 14. Katındaki Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Yeni Yerleşimler Şube Müdürlüğü'nde görebilecek. Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi 200 TL ücret karşılığında en geç 12 Şubat 2014 Çarşamba günü, saat 16.00 'ya kadar satın alabilecekler. Artırma ve ihale; 13 Şubat 2014 Perşembe günü, saat Encümen salonunda, Belediye Encümenince yapılacak.

-TEKLİF MEKTUPLARI EN GEÇ 13 ŞUBAT 2014 PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR VERİLECEK-

Teklif mektupları, en geç 13 Şubat 2014 Perşembe günü saat 12.00'ye kadar sıra numaralı makbuz mukabilinde ihaleyi yapacak Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı'na verilecek. Teklifler, iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilecek. Posta ile gönderilecek tekliflerin ilanda belirtilen saate kadar Komisyon Başkanlığına ulaşması şart olacak. Postadaki gecikme nedeniyle işleme koyulmayacak olan tekliflerin alınış zamanı bir tutanakla tespit edilecek. İhale Komisyon Başkanlığına verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamayacak. Toptan veya perakende satışlarda; ihalenin alıcıya tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde; alıcı, satış bedelinin tamamını, ilan bedeli, damga vergisi, karar pulu ve diğer giderlerle birlikte Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı veznelerine veya banka hesaplarına peşin olarak ödeyecek. Ödemeler yapıldıktan sonra ihale konusu taşınmazların alıcı adına tapu devri yapılarak, geçici teminatları iade edilecek. İhale Komisyonu gerekçesini karar içerisinde belirtmek koşulu ile ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olacak. Encümence uygun görülerek karara bağlanan ihale kararı ise, İta Amiri'nin onayını takiben geçerlilik kazanacağı gibi, İta Amirinin ihaleyi onaylamayıp iptal etmesi halinde istekli, idareye karşı her hangi bir hak iddiasında bulunamayacak. İş bu ihale ilanı genel bilgi mahiyetinde olup, satışta ihale şartnamesi hükümleri uygulanacak.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Yenimahalle Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title