Haberler

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Yozgat'ta

Gökçek: "Seçimlerin iptal edilmesi, bazı ilçe ve beldelerde kısmete dönüşür.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Seçimlerin iptal edilmesi bazı ilçe ve beldelerde kısmete dönüşür. Bütün siyasi partiler, oradaki seçimi almak için gövde gösterisi yapar, ellerinden gelen gayreti sarf eder. Onun için bu ara seçimi, Eymir için de bir nimet olarak değerlendirin" dedi.

Gökçek, 30 Mart'ta yapılan mahalli idareler seçimlerinin ardından belediye başkanlığı seçimlerinin iptal edildiği Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Eymir beldesini ziyaret etti. Beldede partisince düzenlenen mitinge katılan Gökçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, yarın gerçekleştirilecek seçimlerde Eskişehir'in Mahmudiye ve Çankırı'nın Şabanözü ilçeleri ile Yozgat'ın Eymir beldesini kendisine emanet ettiğini söyledi.

Seçimlerin iptal edilmesinin bazı yerleşim yerleri için büyük bir şans olduğunu belirten Gökçek, "30 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimlerde Eymir'in seçimleri iptal edildi. Seçimlerin iptal edilmesi, bazı ilçe ve beldelerde kısmete dönüşür. Bütün siyasi partiler, oradaki seçimi almak için gövde gösterisi yapar, ellerinden gelen gayreti sarf eder. Onun için bu ara seçimi, Eymir için de bir nimet olarak değerlendirin. Allah'ın izniyle, inşallah Çetin Mertoğlu kardeşimi belediye başkanı yapacaksınız. Hizmet nasıl yağarmış anında göreceksiniz" diye konuştu.

Gökçek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ankara'da bilirler, bizim ağzımızdan söz çıkarsa Allah'ın izniyle yaparız. Yeter ki söz verelim. Eymir, bizim bir mahallemiz bile değil, o kadar küçük, 2 bin seçmeni olan bir yer. 2 bin seçmeni olduğuna göre, Allah'ın izniyle biz buraları fazla değil 3 ay, 4 ay içerisinde bütün işini bitirir gideriz. Eymir, hizmet alacak mı almayacak mı, bunu iyi düşünmek lazım. Hazır yakalamışsınız Melih Gökçek'i, alabildiğiniz kadar alın. Bir daha bu fırsatı bulamazsınız."

Mitinge, AK Parti Yozgat milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz ve çok sayıda partili katıldı. - Yozgat

Kaynak: AA / Politika

Melih Gökçek Yozgat Eymir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title