Haberler

Melih Gökçek: Mustafa Ak ile Kaderimiz Ortak

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile ortak bir kaderinin olduğunu belirterek, "Ben Murat Karayalçın'ın borçlarını Mustafa da Turgut Altınok'un borçlarını ödemek zorunda kaldık" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi, Atapark Karargah Merkezi ve Bağlum Seçim Bürosu'nun açılışını birlikte yaptı. Açılışa Melih Gökçek ve Mustafa Ak'ın yanısıra AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan ve Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur da katıldı.

"HELAL OLSUN KEÇÖREN!"

Törendeki coşkunun diğer siyasi partilerin mitinglerinde bile olmadığını söyleyen Gökçek, "Helal olsun Keçiören! Keçiören Kalaba'da doğdum, Keçiören'de belediye başkanı oldum. Keçiören'de beni milletvekili yaptınız. Yetmedi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı yaptınız, Allah razı olsun. Mustafa kardeşim ile birlikte hem Keçiören'de hem Ankara'da başkan olacağız" diye konuştu. Başkan Ak ile ortak bir kaderinin olduğuna dikkat çeken Melih Gökçek, "Ben Murat Karayalçın'ın borçlarını Mustafa da Turgut Altınok'un borçlarını ödemek zorunda kaldık. Turgut Altınok 150 trilyon borç bıraktı Mustafa'nın boynuna. 3.5 trilyona 2002 yılında Kule'yi ihale etti. İkinci ihaleyi 27.5 trilyona yaptı. Kule'yi niye kendisi bitirmedi? Kule'nin imar planı yok, kaçak. Su konusunda yaptığı yolsuzluklarla 3.5 yıla mahkum oldu. Mahkumiyet kararı onandığında başkan filan olamaz" ifadelerini kullandı. Gökçek, 30 Mart yerel seçimlerinde Türkiye üzerine oynanan oyunların bozulmasını ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden iktidara getirilmesini istedi.

"HER KESİME HİZMET GÖTÜRDÜK"

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ise, açılış sırasında yağan yağmuru işaret ederek "Bugün bereket yağıyor gökten. İnşallah bu bereket 30 Mart'ta sandıklara da yansıyacak. Önümüzdeki seçimde sadece belediye başkanları seçilecek gibi görülebilir. Ama bu seçim Türkiye'nin geleceği ve Başbakanımıza destek için önemlidir. Buna göre oy vermeliyiz" dedi. Başbakan Erdoğan'ın Keçiören'de ikamet ettiğini hatırlatan Başkan Ak, "Keçiörenli Başbakanımıza Keçiören'i emanet edelim. Keçiören'de 5 yıl boyunca görev yaptık ve hiçbir ayrım yapmadan her kesime hizmet götürdük" mesajını verdi.

"BİR TEK ALLAH'A HESAP VERİRİZ"

İl Başkanı Alparslan da, AK Parti'ye en büyük desteği Türkiye'nin en büyük ilçesi Keçiören'in verdiğini dile getirerek "Son zamanda hükümetimiz üzerine oynanan oyunlar var. Bizler sadece milletin önünde eğilir, bir tek Allah'a hesap veririz. Keçiören olarak öyle bir destek vereceğiz ki Başbakanımıza verdiğimiz sözü tutacağız. Melih Gökçek ve Mustafa Ak ile gümbür gümbür yürüyüp Keçiören'i ve Ankara'yı çok daha güzel yapacağız" diye konuştu.

ERDOĞAN: SANDIKLARI PATLATIN

Başbakan Erdoğan'ın kendilerine "Keçiören'de sandıkları patlatın" dediğini aktaran Bülent Yağmur ise, açılış için toplanan kalabalığa "Türkiye'nin yeni İstiklal Mücadelesi'nde yanımızda mısınız?" diye sordu. Yağmur'un sorusuna vatandaşlar hep bir ağızdan "evet" yanıtını verdi. Konuşmaların ardından protokol heyeti kurdele keserek merkezlerin açılışını yaptı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Turgut Altınok Melih Gökçek Mustafa Ak Keçiören Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (8)

HASAN TAHSİNdogancay07@gmail.com:

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BİLGİLERİNE GÖRE, BORÇLU BELEDİYELER LİSTESİNİN BİRİNCİ SIRASINDA KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İKİNCİ SIRASINDA İSE ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VAR. AMMA BORÇ ÖDEMİŞSİN HA!..

35
5
yanıtYanıtla
ankaraliermanogur@otmail.de:

sen önce ankaranin kambur sambur yaya yollarini düzelttir sonra konus

22
2
yanıtYanıtla
ankaraliermanogur@hotmail.de:

iyi ozaman herkes Allaha hesap versin mahkemleride kaldiralim olurmu bu ne mantiktir kendini ne zannediyo bu adam Ankara kurtulamadi gitte su heriften.

20
3
yanıtYanıtla
ANKAkaonal@mynet.com:

ANKARA 20 YILDIR KAZIK YEDİ...KEÇİÖREN 4 YILDIR.NE YAPTINIZ...ANKARA GÜCÜNÜ DÜŞÜRDÜN ANKARA SPORU DÜŞÜRDÜN.TESİS YAPTIM DİYE HAVA ATTIN O TESİSİNİ MİT E VERDİN.KEÇİÖREN GÜCÜNE DE ELATTIN GALİBA.GÜPE GÜNDÜZ HAVAYİ FİŞEK ATTIN. HAVA ALANI YOLU YAPTIN ANKARA YA 6 ARALIK 2013 TE İLK KAR DÜŞTÜ O YOLDA KAZA OLDU.ŞİMDİ SAAT KULESİ YAPIYORSUN 55 TANEDEN FAZLA 250 BİN (250 MİLYAR ESKİ PARA) KAPI YAPIYORSUN 5 TRİLYON ESKİ PARA YETER ARTIK MELİH DEDE YETER. ANKARA EZİYET ÇEKİYOR SENİNLE.

20
2
yanıtYanıtla
ANKAkaonal@mynet.com:

melih bey istifa etmeli...korku sardı seni..şu mektupları da basına dağıt emekli ol.

15
2
yanıtYanıtla
YANEcaddy06_ankara@hotmail.com:

İ.melihe laf etmeyin kardesim adam borçlanıyor sonra ödüyor ödemeyemez ise para kayboldu derrr:))) Bunların aga babalarıda trilyonu kaybetmişti şimdi öbür tarafta şinav çekiyor :))))

14
3
yanıtYanıtla
KEÇİÖRENLİgazete-kecioren@hotmail.com:

MELİH YÜZÜN KIZARMADAN YALANA DEVAM DELİKANLIYSAN KARAYALÇININDA TURGUTUN DA BIRAKTIĞI BORÇ LARI VE ŞU ANKİ BORÇLARINIZIDA RESMİ BELGE İLE AÇIKLADA BİLELİM AÇIKLAYAMIYORSAN İFTİRA ATMA

13
0
yanıtYanıtla
fizan61nofluoglu@erdemir.com.tr:

Söyleyene bak senin borçlarını TC Hükümeti bile zor öder.Sen BOTAŞ'a bile borçlusun kim,i uyutuyosun ?

11
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title