Haberler

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek Açıklaması

''Vatandaşların yeniden sayaç alması yasal değil'' "2015 yılından itibaren dökülecek asfaltlardan para alınmayacak.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, vatandaşların yeniden sayaç almasının yasal olmadığını belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gökçek, vatandaşların, kartlı doğalgaz sayaçlarının biten pillerinin değiştirilmesi başvuruları üzerine, Başkentgaz'dan "sayaçların değiştirilmesi gerektiği" yanıtıyla karşılaştıklarını ifade etti.

Bu konuda vatandaştan çok sayıda şikayet aldıklarını bildiren Gökçek, bu durumla karşılaşan vatandaşların savcılığa, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna müracaat etmesi gerektiğini kaydetti.

Gökçek, "Bu tip şikayetler savcılığa sık yapılırsa, bu işin sonunun geleceğine inanıyorum.  Vatandaşların yeniden sayaç alması kanuni değil.  ve bunu baskıyla yapıyorlar, vatandaş savcılığa müracaat etmediği için bunu yapıyorlar" ifadesini kullandı.

Ayrıca, 2015 yılından itibaren dökülecek asfaltlardan para alınmayacağını bildiren Gökçek, bunun geçmişe değil, geleceğe yönelik bir uygulama olduğunu kaydetti. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Melih Gökçek Başkentgaz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title