Haberler

Ankara Bölge Trafik Şube Müdürü Manav'dan Akgül'e Ziyaret

Ankara Bölge Trafik Şube Müdürü Önder Manav, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Ankara Bölge Trafik Şube Müdürü Önder Manav, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti. Türk Polis Teşkilatı'nın 170.kuruluş yıldönümü nedeniyle Manav'ın nezdinde tüm emniyet teşkilatının anlamlı gününü kutlayan Akgül, emniyet teşkilatımızın 170. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm teşkilat çalışanlarımıza kazasız, belasız görevler diliyorum dedi. Polis Teşkilatının ülkedeki huzur ve güveni sağlamanın yanı sıra vatandaşın huzurlu bir şekilde yaşamını sürdürmesi için mücadele verdiğini kaydeden Akgül, "Emniyet Teşkilatımızın başarılı çalışmalarıyla, ilçemizde asayiş ve güven sağlanmakta. Emniyet Teşkilatı mensuplarımız da gece gündüz demeden fedakarca bizim can ve mal güvenliğimiz için çalışıyor. Mamak Belediyesi olarak her zaman gerekli tüm konularda polisimize destek vermeye hazırız. Tüm teşkilat mensuplarının çalışmalarında başarılar diliyorum "dedi.

GÜVENLİK HİZMETİ BİR BÜTÜN

Kurumun işleyişi hakkında Akgül'e bilgi veren Manav da polisin başarısının kamu kurum ve kuruluşları ve halktan aldığı destekle beraber yükseldiğini belirterek güvenlik hizmetinin bir bütün olduğuna dikkat çekti. Manav Akgül'e ayrıca ilçe emniyetine gösterdiği ilgiden dolayı da teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mesut Akgül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title