Haberler

Ankara Beypazarı'nda Ak Partililerin Karayolları Şefliği'ni Basıp Eskişehirli Bekçiyi Dövdüğü...

Beypazarı'nda Ak Partililerin Karayolları Şefliği'ni basıp Eskişehirli bekçiyi dövdüğü iddiası YAŞANANLAR GÜVENLİK KAMERALARINA BÖYLE YANSIDI Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki Karayolları 43'üncü Şube Şefliği'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Eskişehirli 50 yaşındaki Cemal Atal, geceleyin telefon edip çim biçme makinası isteyen Ak Parti ilçe teşkilatı yöneticilerinin işyerine gelip kendisini dövdüklerini öne sürdü.

Beypazarı'nda Ak Partililerin Karayolları Şefliği'ni basıp Eskişehirli bekçiyi dövdüğü iddiası

YAŞANANLAR GÜVENLİK KAMERALARINA BÖYLE YANSIDI

Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki Karayolları 43'üncü Şube Şefliği'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Eskişehirli 50 yaşındaki Cemal Atal, geceleyin telefon edip çim biçme makinası isteyen Ak Parti ilçe teşkilatı yöneticilerinin işyerine gelip kendisini dövdüklerini öne sürdü. Atal, gelenler arasında Ak Parti İlçe başkanının da olduğunu, ilçe teşkilatlandırma başkanı 42 yaşındaki Serdar Sucuoğlu'nun kendisine tekme attığını iddia etti. Atal ile Sucuoğlu karşılıklı olarak birbirinden davacı oldu.

Alınan bilgilere göre olay geçen 24 Mayıs'ta Beypazarı ilçesindeki Karayolları 43'üncü şube Şefliği'nde meydana geldi. İddialara göre saat 23.00 sıralarında kendisini Ak Parti ilçe teşkilatı yöneticisi olarak tanıtan bir kişi Karayolları Şube Şefliği'ni telefonla aradı. Bu kişi telefona çıkan güvenlik görevlisi Cemal Atal'a yetkili biriyle görüşmek istediğini belirtti. Atal da mesai saati dışı ve hafta sonu olduğundan hiçbir yetkilinin bulunmadığın söyledi. Atal ile telefon eden kişi arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Yaklaşık 40 dakika sonra içerisinde Ak Parti İlçe Başkanı Ali Çakıroğlu, İlçe Teşkilatlandırma Başkanı Serdar Sucuoğlu ve ilçe Ar-ge Başkanı Vedat Ayık'ın bulunduğu önünde çakar lamba olan bir otomobil Karayolları Şube şefliğine geldi.

GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETTİ

Güvenlik kameralarının da kaydettiği görüntülerde iddialara göre Ak Parti Beypazarı İlçe Teşkilatlandırma Başkanı Serdar Sucuoğlu, Cemal Atal'ı bulunduğu bekçi kulübesindeki yerinden iterek dışarı çıkarttı. Araya diğer partililerin germesine rağmen Sucuoğlu, Atal'ın göğsüne doğru tekme attı. Yaşanan tartışmadan sonra Ak Partililer geldikleri otomobile binerek kurumdan ayrıldı.

Olayından sonra Cemal Atal yaşadıkları bir tutanakla üstlerine bildirdi ve kendisine tekme atan Serdar Sucuoğlu'ndan şikayetçi oldu. Serdar Sucuoğlu da Atal'ın kendisine küfür ve hakaret ettiğini öne sürdü.

Cumhuriyet Savcısı Oktay Yıldırım birbirlerinden şikayetçi olan Cemal Atal ve Serdar Sucuoğlu hakkında iddianame hazırladı. Beypazarı Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianamede Serdar Sucuoğlu hakkında 'Kamu görevlisine karşı görevi nedeniyle kasten basit yaralama', Cemal Atal hakkında da 'Haksız tahrik altında alenen hakaret' suçlamasıyla dava açılmasını istedi.

ÇİM BİÇME MAKİNASI İSTEDİLER

Ailesiyle birlikte Eskişehir'de oturan ve Beypazarı ilçesindeki Karayolları 43'üncü Şube Şefliği'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Cemal Atal, olayla ilgili şunları söyledi, "Nöbetteyken telefonla aradılar. Çim biçme makinası istediler. Yol kenarındaki çimler tabelaları kapatıyormuş onun için. Ak Parti'nin ilçe başkanı ve yöneticileriymiş. Ben de 'belediyeyi arayın' dedim. Bana 'şefinizi bağlayın' dediler. 'Burada yok yarın ararsanız görüşebilirsiniz' dedim. Hakaret ve tehdit ettiler. 'Biz geliyoruz' dediler ben de 'buyurun gelin' dedim telefonu kapattım. Gelip beni yakamdan tutup dışarı attılar. Bana saldırdılar. Tekme attılar. Daha sonra suç duyurusunda bulundum. Davadan vazgeçmem için araya girenler oldu. 'Eskişehir'e tayinim çıkarsa davadan vazgeçerim' dedim. Ama tayinimi de çıkarmadılar. Ben de davadan vazgeçmeyeceğim."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Beypazarı Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (1)

esesli vatandaşmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu insanlar ne kadar bozuldu.gariban bekçiye kaç kişi birden iktidar yandaşiyiz diye saldırmaya utanmiyorsunuz.gerçi sözlerde utanacak yüz yokta.siz bunu sıkıysa Eskişehirde yapın da görelim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title