Haberler

Ankamall Unutulmaz Bir Hafta Sonu Yaşattı

Gerçekleştirdiği renovasyonla baştan ayağa değişen ANKAmall, sürprizlerle dolu ve şenlik tadındaki etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Gerçekleştirdiği renovasyonla baştan ayağa değişen ANKAmall, sürprizlerle dolu ve şenlik tadındaki etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Her hafta sonu birbirinden renkli etkinlikler gerçekleştiren ANKAmall, bu kez Burhan Öçal ve İstanbul Oriental Ensenble Orkestrası'na ev sahipliği yaptı. Müzik ziyafeti yanında muhteşem bir şov sergileyen perküsyonun usta ismi, konserin bir bölümünde darbuka solo yaparak izleyenlerden büyük alkış aldı. Fransızların "Darbukanın Şövalyesi" ismini taktığı Burhan Öçal, konseri sonrasında ANKAmall'a bu organizasyonu gerçekleştirdiği ve kendisini Ankaralılarla bir araya getirdiği için teşekkür etti.

Burhan Öçal'dan hemen önce sahne alan Melih Görgün ise, söylediği şarkılarla izleyenleri hayran bıraktı. Konser sonrasında kızını da sahneye alarak izleyicilere veda eden Görgün, hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi.

DÜNYANIN EN GÜÇLÜ ADAMI ANKAMALL'DA

Berna Laçin'le Fairy Şenlikleri ve İlker Ayrık'ın "Ben Bilmem Eşim Bilir" yarışma programı seçmeleri de büyük katılımla gerçekleşti. Ankaralıların akın ettiği şenliklerde ikram edilen 10 bin porsiyon tavuklu pilav sonrasında izleyenler büyük bir sürprizle daha karşılaştı. Kirli tabaklarla dolu TIR'ı çekmek için dünyanın en güçlü adamı olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Litvanyalı Zydrunas Savickas'ın gösterisi şaşkınlık yarattı. Savickas, 18 tonluk ağırlık bulunan tabak dolu TIR'ı çekerek inanılmaz bir gösteri sergiledi. Bedeni ile otomobil, TIR, uçak çeken, dünya çapında 4 defa, kendi ülkesi Litvanya'da 9 defa en güçlü adam ünvanını alan Savickas, Ankara'ya ilk kez, Türkiye'ye ikinci kez geldiğini belirterek, Türkiye'ye övgüler yağdırdı. Türklerin kendisine çok destek olduğunu ifade eden Savickas, "Türk toplumu çok dostane, aynı zamanda çok yardımcılar. Bu gösteri benim için çok kolay oldu" diye konuştu. Savickas, başarısının sırrını ise 20 yıldır sürekli antrenman yapmak olarak açıkladı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Ankamall Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title