Haberler

Anka, 7 Haziran 2013 Cuma Gündemi

ANKA, ANKARA HABER AJANSI A.Ş.-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde Türkçe Olimpiyatları etkinliğine katılmak üzere Türkiye'ye gelen öğrenciler ile Benin Cumhurbaşkanlığından Sorumlu Devlet Bakanı özel temsilci Issifou Kogui N'Douro ve...

ANKA, ANKARA HABER AJANSI A.Ş.

-CUMHURBAŞKANI GÜL'ÜN KABULLERİ

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde Türkçe Olimpiyatları etkinliğine katılmak üzere Türkiye'ye gelen öğrenciler ile Benin Cumhurbaşkanlığından Sorumlu Devlet Bakanı özel temsilci Issifou Kogui N'Douro ve beraberindeki heyeti kabul ediyor. (Saat: 11.00/16.30)

-BAŞBAKAN ERDOĞAN İSTANBUL'DA

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Swıss Otel'de AB Bakanlı tarafından düzenlenen "Küresel Sorunlar Karşısında Türkiye ve Avrupa Birliği İçin Ortak Gelecek" konferansına katılıyor. Aynı yerde Genişlemeden Sorumlu AB Komiseri Stefan Füle ve Slovakya Başbakanı Robert Fıco ile görüşüyor.

-Konferansa AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da katılıyor. (Saat: 14.30/16.00/16.30)

-CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU İZMİR'DE

-Euphoria Resort Otel'de Cittaslow Genel Kurul toplantısına katılıyor. Seferihisar'da vatandaşlarla görüşüyor. Belediyeyi ziyaret ediyor. Karşıyaka Belediyesi Ahmet Piriştina Kültür Merkezi'nin açılışına katılıyor. (Saat: 09.10-13.00)

-TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural TBMM'de basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00/11.30)

-MECLİS ANAYASA UZLAŞMA KOMİSYONU

-Meclis Anayasa Uzlaşma Komisyonu bünyesinde oluşturulan Yazım Komisyonu Ek Bina'da toplanıyor. (Saat: 11.00)

-BAŞBAKAN YARDIMCISI BOZDAĞ KOCAELİ'DE

-Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, valiliği, belediyeyi ziyaret ediyor. Wellborn Otel'de Roman dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle görüşüyor. Eyüp Sultan Kuran Kursu Açılışına ve Türkçe Olimpiyatları'nın programına katılıyor. (Saat: 10.00-21.00)

-BAKAN BAĞIŞ İSTANBUL'DA

-AB Bakanı ve Başmüzakerec Egemen Bağış, Topkapı Sarayı Karakol Restaurant'ta "Küresel Sorunlar Karşısında Türkiye ve Avrupa Birliği İçin Ortak Gelecek" konferansına katılanlar onuruna bir akşam yemeği veriyor. (Saat: 18.00)

-DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ

-TÜİK, Nisan ayına ait Dış Ticaret Endeksleri verilerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

-HAZİNE NAKİT GERÇEKLEŞMELERİ

-Hazine Müsteşarlığı, Mayıs ayına ait Hazine Nakit Dengesi Gerçekleşmesi verilerini açıklıyor. (Saat: 17.30)

İYİ GÜNLER DİLERİZ

---------------------------------

YASAL UYARI: ANKA Ajansı'na ait haber, görsel malzeme, bilgi ve belgelerin tüm hakları saklıdır. ANKA aboneleri dışında, ANKA'nın onayı olmadan haber içeriğini kopyalamak veya yeniden yayınlamak yasaktır.

"ANKA Ajansı Basın Meslek İlkelerine Uyar"

Özgür ve bağımsız haberin altındaki imza: ANKA - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Avrupa Birliği Çankaya Köşkü Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title