Haberler

Anka, 29 Ağustos 2007 Çarşamba Gündemi

Anka, Ankara Haber Ajansı A.ş.

ANKA, ANKARA HABER AJANSI A.Ş.

-60. HÜKÜMET KURULUYOR

-Başbakan Erdoğan, yeni Bakanlar Kurulu listesini saat 16.00'da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sunacak. Yeni hükümetin onaylanması halinde devir teslim törenlerinin yapılması ve ardından ilk toplantısının yapılması bekleniyor.

-DEVLETİN ZİRVESİ GATA'DAKİ MEZUNİYET TÖRENİNDE BULUŞUYOR

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gülhane Askeri Tıp Akademisi mezuniyet törenine katılacak. Törende Gül'ün yanı sıra TBMM Başkanı Köksal Toptan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Kuvvet Komutanları ve çok sayıda Bakan da hazır bulunacak. (Saat:10.30)

-MHP: "5 AYLIK KAYBIN SORUMLUSU AKP VE CHP'DİR"

-MHP, Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığına 5 ay aradan sonra seçilmesinin Türkiye'ye zaman kaybettirdiğini belirterek, bunun AKP ve CHP'nin izlediği yanlış siyasetin sonucu olduğunu söyledi.

-GOOGLE FIGHT'TA GÜL, SEZER'İ AZ BİR FARKLA GEÇTİ

-İnternet arama motoru Google'daki sonuçlara göre kendileri ile ilgili yayınlanan haber ve yorumda karşılaştırılan "Google Fight'ta, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i az bir farkla geçti.

-İŞÇİ PARTİSİ'NDEN GÜL İÇİN "DOKUNULMAZLIK" BAŞVURUSU

-İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Cengiz, Cumhurbaşkanı seçildiğinden dokunulmazlığı sona eren Abdullah Gül hakkındaki ceza soruşturma ve davaların devamı istemi ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına başvuruda bulunacak. (Saat:11.00)

-MECLİS BAŞKANI TOPTAN'IN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ

-Meclis Başkanı Köksal Toptan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve DTP Grup Başkanı Ahmet Türk'e teşekkür ziyaretinde bulunacak. (Saat:14.30/15.00)

-MECLİS GENEL KURULU TOPLANIYOR

-TBMM Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri görüşmek üzere toplanıyor. (Saat:15.00)

-BAŞBAKAN ERDOĞAN BAŞARILI SPORCULARI KABUL EDİYOR

-Başbakan Erdoğan, Dünya Gençler Şampiyonası'nda dereceye giren güreşçileri Başbakanlık Merkez Bina'da kabul edecek. (Saat:13.00)

-TOPLU GÖRÜŞMELERDE 6. TUR

-Kamu çalışanları yetkili sendika konfederasyonları ile Kamu İşveren Kurulu arasında yürütülen toplu görüşmelerin 6. turu, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin başkanlığında Başbakanlık Merkez Bina'da yapılacak. (Saat:10.00)

-KESK ÜYELERİ ANKARA'DA

-Pazartesi İstanbul'dan yola çıkan KESK üyeleri Ankara'ya varıyor. Toplu sözleşme ve grev hakkı için Kocaeli, Gebze ve Eskişehir üzerinden Ankara'ya gelen KESK üyeleri 12.30'da yapacakları basın açıklamasıyla yürüyüşlerini tamamlayacaklar.

-30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI YARIN KUTLANIYOR

-30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 85. yıldönümü, yarın tüm yurtta, KKTC'de ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanacak.

-İKTİSATÇI ERTEM: REEL SEKTÖR AÇIK POZİSYONLARINI KAPATMALI

-Küresel dalgalanmalardan Türkiye'nin zarar görmemesi için reel sektörün döviz ve kısa vadeli değişken faizli borçlarını 2008 ortasına kadar rahatlatması ve tasarruf açığının giderilmesi gerektiğine işaret eden Finans Enstitüsü kurucularından iktisatçı Cemil Ertem, "Aksi halde 2009'da herkesin işi zor olabilir" dedi.

-Ertem, doların düşmeye devam edeceğini, Türkiye'nin daha seçici ve spesifik sermaye hareketlerine muhatap olacağını, İMKB'de önümüzdeki dönemde mali bünyesi güçlü ve doğru sektörlerdeki kağıtların prim yapacağını öne sürdü.

-BATI TRAKYA TÜRKLERİ'NDEN YUNANİSTAN'A ÇAĞRI: "YANGIN BİZİ BİRLEŞTİRSİN"

-Batı Trakya Türkleri, Yunanistan'da devam eden ve onlarca kişinin yaşamını yitirmesine neden olan yangının Yunanistan vatandaşlarının dil, din, ırk, kültür ayrımı gözetmeksizin biraraya gelmesi ve dayanışma içinde olması gerektiğini bir kez daha gösterdiğini kaydetti.

-GAZETECİ ŞAKİR SÜTER TOPRAĞA VERİLİYOR

-Önceki gün hayatını kaybeden gazeteci Şakir Süter, İstanbul'da toprağa verilecek. Süter'in cenazesi, Akşam Gazetesi ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nde yapılacak törenlerden sonra, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Cenaze törenine CHP Genel Başkanı Deniz Baykal da katılacak. (Saat:10.00/11.00)

İYİ GÜNLER DİLERİZÂ…

---------------------------------

YASAL UYARI: ANKA Ajansı'na ait haber, görsel malzeme, bilgi ve belgelerin tüm hakları saklıdır. ANKA aboneleri dışında, ANKA'nın onayı olmadan haber içeriğini kopyalamak veya yeniden yayınlamak yasaktır.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title