Haberler

Anılar Taraftarla Buluşuyor

Karşıyaka Belediyesi, “Anılar Taraftarla Buluşuyor” etkinliğiyle Karşıyaka Spor Kulübü’ne (KSK) gönül verenleri bir araya getiriyor.

Karşıyaka Belediyesi, "Anılar Taraftarla Buluşuyor" etkinliğiyle Karşıyaka Spor Kulübü'ne (KSK) gönül verenleri bir araya getiriyor. Karşıyakalı yazar Deniz Gezginci'nin yeşil kırmızılı taraftarların anılarını kaleme aldığı "Buçuklu Semtin Hergele Çocukları" kitabından yola çıkılarak hazırlanan etkinlik, 8 Eylül Salı günü, Karşıyaka Nikah Sarayı'nda gerçekleşecek.

Saat 20.00'de Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın açılış konuşmasıyla başlayacak söyleşide; KSK'li yöneticiler, taraftar temsilcileri ve Karşıyaka'ya hizmet etmiş pek çok isim bir araya gelecek. Gecede, Karşıyaka'nın ilk taraftar oluşumu Hergele'den günümüzdeki Çarşı'ya kadar Gezginci'nin kitabında yer alan birçok anı, sahipleri tarafından anlatılacak. Efsanevi KSK'li Gode Cengiz'in anıları da eşi tarafından konuklarla paylaşılacak. Etkinliğin moderatörlüğünü, kulübün eski asbaşkanlarından Ahmet Diker yapacak. Ayrıca yazar Deniz Gezginci, söyleşi öncesinde saat 18.00'de gerçekleşecek imza gününde okurlarıyla buluşacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karşıyaka Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title