Haberler

Anıl Altan; Aynı Teklif İki Kez Gelince 'Tesadüf Bu Kadar Olmaz' Dedim

Oyuncu Anıl Altan, tesadüfen tanıştığı bir menajerin 15 gün arayla ikinci kez karşılaşmasında da modellik teklif etmesi üzerine "Şans, tesadüf bu kadar olamaz" diyerek model olarak işe başladığını anlattı.

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında yayınlanan 'Turki Ekstra' programının sorularını yanıtlayan Altan, oturdukları bir yerde arkadaşına adres sorarken yan taraftaki yurt dışından modellerle çalışan sonradan menajer olduğunu öğrendiğini birisinin kendisine dönerek tarif ettikten sonra, "Modellik düşünür müsün?" diye sorduğunu söyledi. Anıl Altan, sınavlara hazırlandığını söyleyerek teklifi kabul etmediğini, 15 gün sonra yine karşılaştıklarında, "İyi düşün, yönetmen arkadaşlarım var görüşelim" demesi üzerine, "Bu kadar tesadüf olmaz, bunda bir kısmet var" diye düşündüğünü modellik yaptıktan sonra 'Arka Sıradakiler', 'Arka Sıradakiler Umut' ve 'Kaderimin Yazıldığı Gün' dizilerinde oynadığını söyledi. Altan, Araplar'ın da çok sevdiği son dizide Özcan Deniz, Hatice Şendil gibi büyük isimlerle oynamanın kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, "Özcan Deniz sette ağabeylik yapıyor hem de oyunculuk açısından yardımcı oluyor. O bakımdan keyifli" dedi.

Anıl Altan, Pelin Akil ile Instagram hesaplarından paylaştıkları, kadın-erkek ilişkisini komik dille anlatan binlerce takipçileri olan videoları ile ilgili, şöyle konuştu:

"Başlangıçta instagramda birbirimize yorumlar yazdık. O şehir, hatta ülke dışındaydı. Instagram yorumları ile başladı. Türkiye'ye döndüğü ilk gün buluştuk. O şekilde ilişkimiz başlamış oldu. Beraber de bir işte yer almayı isteriz. Birinci tercihimiz komedi. Beraber bir şeyler yapmak istiyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özcan Deniz Instagram Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title