Haberler

Ankara'da Trafik Kazası: 1 Ölü

Güncelleme:

Ankara'nın Çubuk ilçesinde, bir otomobilin aniden yola çıkan vatandaşa çarpması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Yayaya çarpan araçtan görüntüler- Polis ekiplerinden detaylar- Görgü tanığının açıklamaları- Hastane önünden detaylar- Ölen kişinin götürülmesi ANKARA (AA) – Ankara'nın Çubuk ilçesinde çok acı bir trafik kazası meydana geldi. Kalp krizi geçirmekte olan annesi için ambulans çağıran bir kişi, ambulansa yol tarif etmek için aniden yola çıkınca otomobil çarptı. Çubuk ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında yola aniden çıkan Mehmet Ali Berber (70)'e Kamil Ercan (25) yönetimindeki 06 FD 7937 plakalı otomobil çarptı. Kazada Mehmet Ali Berber ağır yaralanırken olay yerinde bulunan ambulans ile Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Berber tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza şu şekilde meydana geldi: Mehmet Ali Berber, kalp krizi geçiren annesi Bahriye Berber (87) için 112'yi arayarak yardım istedi. Ambulansın adresi arayarak oylanmaması için Ankara Bulvarı'na çıkıp ambulansın geleceği yönde bekledi. Ambulans şoförüne yolu tarif eden Berber, yolun karşısına geçmek için orta refüje çıktı. Aniden yola çıkın Berbere, Kamil Ercan (25) yönetimindeki 06 FD 7937 plakalı otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan Berber'e annesi için çağırdığı sağlık ekipleri müdahale ederken, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Annesi Bahriye Berber için ise ikinci ambulans yönlendirilirken, Bahriye Berber de Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Anne ve oğluna aynı anda ve aynı yerde müdahale edilirken, her ikisi de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Polis, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Halil Şıvgın Ali Berber Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

hakkınvar:

Çok acı olmuş allah rahmet eylesin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title