Haberler

Anı Tur ile Keyifli Karya Turları

Yeşilin ve mavinin anlam bulduğu topraklarda hem eğlenceli, hem dinlendirici hem de kültürel anlamda doyuma ulaşacağınız bir tatil geçirmek ister misiniz?

Yeşilin ve mavinin anlam bulduğu topraklarda hem eğlenceli, hem dinlendirici hem de kültürel anlamda doyuma ulaşacağınız bir tatil geçirmek ister misiniz? O zaman size Karya Turlarını öneriyoruz.

Marmaris yeşille mavinin muhteşem uyumunu görebileceğiniz eşsiz bir yer. Bir yanınızda yemyeşil ormanlar ve bir yanınızda Akdeniz… Tertemiz havası, tarihi kalıntıları, doğal güzellikleri ve gece hayatıyla Marmaris bir tatilden beklediğiniz her şeyi karşılar.

Turizm şirketlerinin düzenlediği Kültür Turları ile Marmaris'in görülmeye değer en güzel yerlerini hiçbir zahmete girmeden dolaşabilirsiniz. Bu turlara katılarak hem tarihi yerleri dolaşmak, hem en güzel plajlarda yüzmek, hem de tekne turları ile Akdeniz'in tadını çıkarmak mümkün.

Büyülü bir güzelliği olan Aşıklar Yolu Marmaris'e doğru giderken ilk durağınız olabilir. Balık kapanlarıyla ünlü Dalyan Kasabası'ndan tekne turuna çıkarak Kaunos Kral Kaya Mezarlarını ve Caretta&Caretta kaplumbağalarının önemli üreme merkezlerinden olan İztuzu plajını görebilirsiniz.

El değmemiş güzelliği ile Gökova Marmaris gezinizde görmeniz gereken yerlerden. Gökova'da bulunan Azmak Çayı'ndan denize doğru yapacağınız tekne turunda huzurlu anlar yaşayacaksınız. Burada deniz o kadar temiz ki suyun altını rahatlıkla görebilirsiniz. Ayrıca Gökova'da antik kalıntılarla dolu Sedir Adası'nı mutlaka ziyaret edin. Sedir Adası yüzme molası vermek için de son derece uygun bir yer. İncecik kumdan oluşan plajı ve denizinin güzelliği ile Sedir Adası'na hayran kalacaksınız.

Yemyeşil bir doğanın içinde huzurlu bir tatil geçirmek, Türkiye'nin en güzel koylarında denizin tadını çıkarmak için Anı Tur'un düzenlemiş olduğu Karya Turuna katılın.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Sedir Adası Marmaris Akdeniz Gökova Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title