Haberler

Angelovski: 'Trabzonspor ile Eşleşmek Bizim İçin Ödül'

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Antremandan genel görüntüler- Rabotnicki Teknik Direktörü İgor Angelovski'nin açıklamaları ' Trabzonspor ile eşleşmek bizim için ödül'UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Trabzonspor ile karşılaşacak Rabotnicki'nin teknik direktörü Angelovski, Trabzonspor ile eşleşmenin kendileri için ödül olduğunu söyledi. UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Trabzonspor ile karşılaşacak Makedonya temsilcisi Rabotnicki'nin teknik direktörü Igor Angelovski,Trabzonspor ile eşleşmenin kendileri için ödül olduğunu söyledi.AA muhabirine açıklamada bulunan Makedon teknik adam, bordo-mavili takımla oynayacakları maçlar öncesinde değerlendirmelerde bulundu.Angelovski, Trabzonspor ile oynayacakları iki maçta da beklentilerinin iyi futbol olduğunu belirterek, "Trabzonspor maçları, gücümüzü görmemiz açısından iyi bir sınav olacak. En iyi sonucu almak için sahaya çıkacağız" dedi.UEFA Avrupa Ligi'nin 1 ve 2. ön öleme turlarında aldıkları iyi sonuçlar neticesinde 3. tura yükselerek ülke futbolu adına önemli bir başarı elde ettiklerini aktaran Angelovski, "İlk iki ön eleme turunda gösterdiğimiz mücadele sonucu Trabzonspor gibi büyük bir takım ile eşleşmek bizim için bir ödül oldu" diye konuştu.Igor Angelovski, Türk futbolunu yakından takip ettiklerini ve Trabzonspor'un Türk futbolundaki önemini iyi bildiklerini vurgulayarak, "Dost ülkemiz Türkiye'nin önemli bir futbol takımıyla karşılaşacak olmak bizim için büyük bir onur. Taraftarların keyif alacağı, kaliteli bir maç bekliyoruz" ifadesini kullandı.Trabzonspor ile Rabotnicki'nin birçok ortak yanı olduğunu söyleyen Angelovski, şunları kaydetti: "Makedon futbolunda Rabotnicki neyse, Türk futbolunda da Trabzonspor o. Mesela Türkiye'de Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, Makedonya'da ise Vardar ve Shkendija gibi önemli takımlar var ancak Rabotnicki de Trabzonspor da bu güçlü kulüplerle mücadele edebilen takımlar. Bizim ortak yönümüz bu."-"Favori Trabzonspor"Angelovski, bordo-mavili takımın önemli futbolculara sahip olduğunu anımsatarak, "Trabzonspor güçlü bir takım. Bu nedenle onlarla oynayacağımız maçlar, gücümüzü görmemiz açısında çok önemli. Elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtmaya çalışacağız ancak gerçekçi olmak gerekirse maçın favorisi Trabzonspor" değerlendirmesinde bulundu.Türk futbolunu iyi bir geleceğin beklediğini ifade eden Angelovski, "Akıllı yatırımlar ve iyi yönetim, Türk futbolunu geliştiriyor. Dünyaca ünlü futbolcular Türk takımlarına transfer oluyor. Bu da insanların futbola ilgisini artırıyor. Türk halkının futbol sevgisi bilinen bir gerçek" şeklinde görüş belirtti.UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Trabzonspor ile Rabotnikci arasındaki ilk maç, 30 Temmuz Perşembe günü Makedonya'nın başkenti Üsküp'te, rövanş karşılaşması ise 6 Ağustos'ta Trabzon'da oynanacak.

Kaynak: AA / Spor

Trabzonspor Makedonya Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title