Haberler

Angelina ve Brad Pitt'in Kızı Erkek Çocuğuna Benzedi

Güncelleme:

Los Angeles Havalaanı'nda ailesiyle birlikte görüntülenen Angelina ve Brad Pitt'in kızları Shiloh, görüntü olarak tam bir erkek çocuğuna benziyor.

Hollywood'un en gözde çiftlerinden Angelina Jolie ve Brat Pitt, altı çocuklarıyla birlikte Los Angeles Havalaanı'nda ilgi odağı oldu.

JOLİE VALİZLERİ TAŞIDI

Brangelina çifti, çocuklarından Maddox'ın memleketi olan Kamboçya dönüşü, havaalanına adım atar atmaz meraklı bakışları da üzerinde topladı. Hem her zamanki gibi tepeden tırnağa siyahlara bürünen Jolie'nin hem de tüm çocuklarının valizlerini kendilerinin taşıdığı da görüldü.

Angelina Jolie; Maddox, Pax Thien, Zahara ve Shiloh ile birlikte yürürken Brad Pitt de ikizleri Vivienne ve Knox ile birlikte geriden geldi.

ERKEK ÇOCUĞUNA BENZİYOR

Brangelina ailesinin en çok ilgi çeken üyesi ise saçlarını kısacık kestiren Shiloh Jolie Pitt oldu. Yıllardır ağabeylerine özenip onlar gibi giyinen Shiloh'nun bu kez görüntü olarak tam bir erkek çocuğuna benzemesi dikkat çekti.

Dokuz yaşındaki Shiloh'nun babası Brad Pitt'e olan benzerliği de gözlerden kaçmadı.

"ERKEK ÇOCUĞU GİBİ GİYİNMEK İSTİYOR"

Angelina Jolie, yıllar önce Vanity Fair dergisine verdiği bir röportajda " Kızımız küçük bir erkek çocuğu gibi giyinmek istiyor. Biz de onun isteği doğrultusunda saçlarını kısacık kestirdik. Giyim tarzını da buna göre belirledik" demişti.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Shiloh Jolie Pitt Angelina Jolie Los Angeles Brad Pitt Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (15)

senolMobil-ANDROID:

vatani düsünen akp ye gerisi pasapiso

13
9
yanıtYanıtla
Allah Korusun:

Tövbe Tövbe. Allah korusun

14
1
yanıtYanıtla
Mayorka:

Bu kız ilerde efsanenin kralı olur, hem zengin hem de güzel iki insanın aşk çocuğu

8
1
yanıtYanıtla
IRKCI TÜRKÜM:

güneydoguda etekli kürtleri görünce demiştir kesin bunlar kadınlıga özeniyo ben bunlara nasıl erkek olunur göstereyim demiştir. .

6
3
yanıtYanıtla
EsoMobil-IOS:

Marifet doğurmak yada evlatlık almak değil,ajanlık peşinde koşacağına annelik yapsın

6
2
yanıtYanıtla
;Mobil-IOS:

Ya ne var bunda küçücük çocuğuda bunu yakıştırdınız ya yazıklar oldun size ne kadarda haydar dümene özenen saman beğinliler varmış

4
3
yanıtYanıtla
us:

hik demis babasinin burnundan dusmus

6
0
yanıtYanıtla
misafir:

cok yanlis bir hareket siz önce kizinizi doktora götürün onda bir bozukluk var bir cocugu kücükken nasil olacagini anlamaniz lazim bence bu kiz deyi büyünce erkek olacak:-(

5
1
yanıtYanıtla
toyiki:

Bu cocuk büyüyünce ameliyatla kesin erkek olur belliki erkeklik hormonları ağir geliyor

4
1
yanıtYanıtla
AK PARTİ TÜRKİYENİN HİZMETİNDE:

TEK BAŞINA İŞ BAŞINA

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title