Haberler

Angelina ve Brad Pitt En Doğal Halleriyle Hayran Bıraktı

Güncelleme:

Doğal pozları ile çok konuşulan Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti, bu kez Vanity Fair İtalya için, Peter Lindbergh`in objektifine poz verdi.

Vanity Fair İtalya`nın Kasım sayısı için Peter Lindbergh`in objektifine poz veren Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti, rahat tavırları ile dikkat çekti. Objektiflere doğal bir şekilde yansıyan çift, ortaya çıkan karelerle yine kendilerine hayran bıraktı.

YENİ FİLMLERİNDE SORUNLU KARI-KOCAYI OYNUYORLAR

Geçtiğimiz hafta vizyona giren filmleri `By the Sea`de sorunları olan bir karı-kocayı canlandıran çift, verdikleri röportajda, bunun gerçek hayatta çekilmez olabileceğini, ama çocukların ihtiyaçları ve problemleriyle uğraşmanın birleştirici ve pozitif bir etkisi olduğunu söyledi.





Kaynak: Haberler.com / Magazin

Angelina Jolie Vanity Fair Brad Pitt İtalya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

tembel çocuk:

siz doğallık görmemişsiniz. bizim felsefe hocamızın bir göğüsleri var. aman Allahım böyle doğalını görmedim.

19
21
yanıtYanıtla
OK:

sipaaaa:)))

yanıt6
yanıt1
gulMobil-ANDROID:

ben daha guzelim bir kadin olarak

7
25
yanıtYanıtla
nas:

Bir bayan olarak söylüyorum. Bu kadın dünyanın en güzel kadını. Brat şanslı ...

25
1
yanıtYanıtla
Tırrek:

Ancelina Coli ölecek gibi duruyor sanki acından ölecek gibi. Biraz yemek yemesi ve etine dolgun olması lazım. Bu kadar zayıf birinin neresi güzel. Tahta gibi aynı.

14
6
yanıtYanıtla
Tırrek:

Hasta olduğunu bilmiyordum, aynaya çok sık bakıyorum meraklanma.

yanıt3
yanıt2
Tırrek:

İstediğimi eleştiririm bundan sana ne sende beyin yok galiba. Önce bi beyin bul kendine ondan sonra büyütürsün.

yanıt4
yanıt1
Tırrek:

Kimin cahil olduğu elbette ortada. Konuşmalarına bakılırsa cahil olan sensinBen bu eleştiriyi Angelina için yaptım ama sen üzerine alındın nedenseİnsanlar eleştiriye açık olmalıdır. Sen beni eleştirmedin hakaret ettin. Fakat bilmiyorsun ki hakaret sahibine döner.

yanıt2
yanıt0
Tırrek:

Kumda oyna burası sana göre bir yer değil

yanıt2
yanıt0
Ela:

Haha tembel cocuk cok güldüm sabah sabah yorumun süper:)))

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title