Haberler

Esnaf, Angelina Jolie'ye Şahmeran Tablosu Hediye Etti

Güncelleme:

Mardin'de bulunan Hollywood yıldızı Angelina Jolie'ye bir esnaf, şahmeran ve eşi Brad Pitt için de kehribar tespih verdi.

Mardin'de bulunan Hollywood yıldızı ve Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiserliği Özel Temsilcisi Angelina Jolie'ye bir esnaf şahmeran ve eşi Brad Pitt için de kehribar tespih verdi.

Sinema oyuncusu Jolie'nin Mardin'de alış veriş yaptığı 45 yıllık bakır ve şahmeran ustası Hasan Özcan, AA muhabirine, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Jolie'ye Mardin'de çeşitli dinlere mensup insanların hoşgörü içerisinde yaşadığını anlattığını ifade eden Özcan, şunları kaydetti:

"Dükkandaki el işlemeleri dikkatini çekti. O işlemelerin anlamlarını izah ettim. Şahmeran'ın 4 bin yıllık tarihinin olduğunu bütün evlerde bir tablosunun bulunduğunu anlattım. Kendisine şahmeran hediye ettim. Eşi için de kehribar tespih verdim. Buradan gülerek mutlu bir şekilde ayrıldı. Biz de mutlu olduk."

El sanatları ustası Ümit Çoban da Jolie ile hatıra fotoğrafı çektirdiğini belirterek, "Eşi için gümüş yüzük ve yöresel ayna aldı. Mardin ve Türkiye'nin tanıtımı açısından çok iyi olacağını düşünüyorum" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Angelina Jolie Brad Pitt Hollywood Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title