Haberler

Angelina Jolie, Neçirvan Barzani ile Görüştü

Güncelleme:

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği İyi Niyet Elçisi Angelina Jolie, Erbil'de Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani ile görüştü.

IKBY hükümetinin resmi sitesinde yayımlanan açıklamada, Erbil'deki Başbakanlık Ofisi'nde gerçekleşen görüşmedeki konuşmasına yer verilen Jolie, çatışma mağduru sığınmacılara yönelik yardımlardan dolayı Bölgesel Yönetime teşekkür etti. Iraklı ve Suriyeli sığınmacıların başına gelenleri "büyük felaket" olarak nitelendiren Jolie, insani durumun daha kötüye gitmemesi için uluslararası topluma yardım çağrısını tekrarladı.

SIĞINMACILARI ZİYARET ETTİ

Neçirvan Barzani de Jolie'nin sığınmacıları ziyaret ederek onlara "moral kaynağı" olduğunu dile getirdi. Jolie'den, "Kürdistan bölgesinin gerçek resmini uluslararası kamuoyuna ve yardım kuruluşlarına ulaştırmasını" isteyen Barzani, şunları kaydetti:

"BM adına hazırlanan belgesel filmin, Kürdistan bölgesinin ve sığınmacıların gerçek durumunu yansıtmasını diliyoruz. Kürdistan bölgesi hükümeti olarak sığınmacıların sağlık, eğitim ve diğer bütün alanlardaki ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. Bu, bizim insani sorumluluğumuzdur. Fakat bu, ağır bir yük ve Kürdistan bölgesinin imkanlarını aşıyor. O nedenle uluslararası
kamuoyunun ve BM'nin daha fazla yardımına ve ilgisine ihtiyacımız var."

Angelina Jolie, önceki gün geldiği Irak'ta önce Duhok'ta 18 bin kişinin kaldığı Hanke Çadır Kampı'nı ziyaret etmiş, ardından Erbil'de Kürt yetkililerle bir araya gelmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Neçirvan Barzani Angelina Jolie Erbil Sıkıcı Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (58)

KÜRDO49mobilWeb@haberler.com:

Kardeş dediğimiz Türkler kurban olsun sana

37
21
yanıtYanıtla
KÜRDO49mobilWeb@haberler.com:

Siz artık osmanlıyı çok ararsınız osmanlıyı nasıl kendi elinizle yok ettiğiniz gibi türkiyeyi de yok edeceksiniz kürdistan için zafer yakındır

37
9
yanıtYanıtla
V venseremoSMobil-ANDROID:

I Love You Kurdistan I love You Jolie

24
17
yanıtYanıtla
Şırnak:

Her biji Angelina Jolie

35
5
yanıtYanıtla
palamobilWeb@haberler.com:

Kürdlerin insan ve insanhaklirina saygizi vardir bütün dünya kürtlerin iyi oldugunu gördü kürtler nerde zalim imansiz varsa ona karsi durmustur kürtler mazlumdan yana olmustur hak yolunda olan kürdler herzaman kazanacaktir Amerika bile sasirdi kürtlerin gücüne ve direnisine durmak yok yola devam

24
15
yanıtYanıtla
hassocan:

Kobani Zaferi Kurdistana ve Tüm Namuslu İnsanlara Kutlu Olsun. Nerde Kobani düşecek diyen Faşist ışıd yardakçısı itler. Kobani faşistlere Boru gibi hediyemiz oldu.

24
14
yanıtYanıtla
kayserili:

karı kılığına girip fistan giyip türkiyeye kaçan pekekeliler niye seviniyorsunuz. . . IŞİD bitmez. . . . buna amerikanın güçü yetmez. . . bu gün çekilir yarın tekrar saldırır. . sizin gibi itler sevinsin diye geçici olarak boşaltı orasını

7
30
yanıtYanıtla
hozan:

kürtler senin ayaklarının altına kurban olsunlar.

5
32
yanıtYanıtla
Adanalı MıstoMobil-ANDROID:

her bıji abd her bıji angelina

25
9
yanıtYanıtla
Tokatli:

kronun onde gideni Türk milleti kimseye kurban olmaz, haddini bil, bayraksiz, vatansiz, topraksiz yasamaya devam edeceksin o kadar, haddini bil.

12
21
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title