Haberler

Angelina Jolie, Çocuklarına Birbirinden Farklı Diller Öğretiyor

Güncelleme:

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in altı çocuklarından Shiloh, Khmer dilini; Pax, Vietnamca; Maddox, Almanca ve Rusça; Zahara Fransızca; Vivien, Arapça; Knox ise işaret dili öğreniyor.

BBC Radio 4'un programına konuk olan 41 yaşındaki Jolie, altı çocuğunun da ana dilleri olan İngilizce'den farklı diller öğrenmeye başladığını anlattı.

"HİÇBİRİ OYUNCU OLMAK İSTEMİYOR"

Jolie, altı çocuğundan hiçbirinin kendisi ve kocası Brad Pitt gibi oyuncu olmaya hevesli görünmediğini belirterek "Ama hepsi dil öğrenmeye eğilimli" diye konuştu.

"ONLARA HANGİ DİLİ ÖĞRENMEK İSTEDİKLERİNİ SORDUK"

Jolie, çocuklarının dil öğrenme konusundaki yaklaşımlarını şöyle anlattı: "Onlara hangi dilleri öğrenmek istediklerini sorduk. Shiloh, Kamboçya'da konuşulan Khmer dilini tercih etti. Pax doğduğu ülke olan Vietnam'ın dilini öğrenmek istedi. Maddox, Almanca ve Rusça dersleri alıyor. Zahara, Fransızca'yı konuşabiliyor. İkizlerden Vivien, Arapça öğrenmek istedi. Knox ise işaret dili öğreniyor."

OĞLU FİLM ÇEKİMLERİNDE YARDIM ETMİŞ

Jolie, 2002 yılında evlat edindiği büyük oğlu Maddox'un son filmi First They Killed My Father'ın çekimleri sırasında kendisine yardımda bulunmayı teklif ettiğini de anlattı.

Kamboçyalı olan Maddox'un filmin senaryosunu okuduğunu ve sonra da kendisine gelip 'Artık doğduğum ülkenin tarihini öğrenmeliyim' dediğini de anlattı.

ÇOCUKLARININ EN BÜYÜĞÜ 14 YAŞINDA

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin ilk biyolojik çocuğu Shiloh 10 yaşında. Çiftin ikizleri Vivienne ve Knox ise 7 yaşına geldi. Angelina Jolie'nin ilk evlatlığı olan Maddox 14, Kamboçyalı oğlu Pax 12 ve Etiyopyalı kızı Zahara ise 11 yaşında.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Angelina Jolie Brad Pitt Vietnam Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

İyi de:

Önce hangi ülkeden devşirdiysen onun dilini öğret te çocuklar kökenini bilsin, sonra seçerek dil öğretirsin

7
28
yanıtYanıtla
CAN:

KIZINA ARAPÇA ÖĞRETENE SENİN GİBİ İFFETSİZ, AHLAKSIZ , EDEPSİZ OLMAMASINI ÖĞRET.

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title