Haberler

Angelina-Brad Çiftiyle İlgili Bomba Komplo Teorisi: Putin Para Verdi

Güncelleme:

Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftiyle ilgili sosyal medyada "Putin, Jolie'ye boşandığını Obama konuşurken açıklaması için para verdi" şeklinde bir komplo teorisi ortaya atıldı.

Angelina Jolie'nin eşi Brad Pitt'ten boşanmak için işlemleri başlattığını açıklamak için ABD Başkanı Barack Obama'nın 71. BM Genel Kurulu'nda konuşma yaptığı dakikaları seçmesi sosyal medyada bir dizi 'komplo teorisini' beraberinde getirdi.

ZAMANLAMA MANİDAR

Hollywood'un en gözde çiftlerinden Angelina Jolie-Brad Pitt'in ayrılık kararı almasının 'yankıları' devam ediyor. Çiftin kimi hayranları Brangelina (Jolie-Pitt çifti için oluşturulan kısaltma) efsanesinin sona ermesinden duyduğu hayal kırıklığını dile getirirken, kimileri de Jolie'nin ayrılığı duyurmak için liderlerin BM Genel Kurulu'na hitap ettiği dakikaları seçmesini eleştirdi.

"ANGELİNA GARANTİLEDİ"

Dan Stewart Twitter hesabından "BM'nin sığınmacılar özel temsilcisi Angelina Jolie'nin boşanmasının, sığınmacılar konulu BM zirvesini gölgeleneceğini garantiledi" diye yazdı.

"OBAMA YORUM YAPMADI"

Josh Rogin de Jolie-Pitt çiftinin ayrılığını son dakika haberi olarak izleyicilerine aktaran CNN'i hatırlatarak alaycı bir dille "BM'deki Obama bu haberle ilgili yorum yapmadı" mesajını paylaştı.

"ANGELİNA, PUTİN'DEN PARA ALDI"

Öte yandan Batı ülkelerinden yaşanan tüm sorunların kaynağı olarak Rusya'yı gören anlayışı ti'ye alan Twitter kullanıcıları da yok değildi. James Gibney, "Angelina Jolie, boşanacağını Obama'nın BM konuşması sırasında duyurması için (Rusya Devlet Başkanı) Putin'den para aldı" diye yazdı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Angelina Jolie Barack Obama Brad Pitt Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title