Haberler

    Angel Di Maria'dan Manchester United'a 5 Yıllık İmza

    Güncelleme:

    Manchester United, Real Madrid'in Arjantinli yıldızı Angel di Maria'yı 5 yıllığına kadrosuna kattı.

    İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, 75 milyon avro karşılığında Real Madrid'den Angel Di Maria'yı resmen kadrosuna kattığını ve yıldız oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. İngiliz kulübü, Di Maria için 75 milyon euro bonservis ödeyerek, Premier Lig rekoru kırdı.

    "REAL'İ MANCHESTER İÇİN BIRAKTIM"

    İmza sonrası yeni kulübünün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Di Maria, " Manchester United'a transfer olduğum için kesinlikle çok mutluyum. İspanya'da güzel günler geçirdim. Pek çok kulüp benimle ilgilendi. Ama ben Real Madrid gibi bir kulübü ancak Manchester United gibi bir kulüp için bırakırdım." dedi.

    "VAN GAAL HARİKA BİR HOCA"

    Louis van Gaal'e de övgüler yağdıran Di Maria, "O harika bir teknik direktör. Herkese güven veren bir isim. Manchester United'ı ait olduğu noktalara taşıyacaktır. Artık bu forma için oynamak için sabırsızlanıyorum." şeklinde konuştu.

    "HARİKA BİR SOL AYAĞI VAR"

    Manchester United Menajeri Louis van Gaal de Di Maria ile anlaşmaları ile ilgili olarak "Angel dünya çapında bir oyuncu. Ama asıl önemli olan onun takım oyuncusu olması. Ayrıca harika bir sol ayağı, müthiş bir hızı ve harika bir saha görüşü var. Bize önemli katkılar yapacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

    75 MİLYON EURO

    Angel di Maria, 75 milyon avroluk bedeli ile Premier Lig tarihinin en pahalı oyuncusu unvanını Fernando Torres'in elinden aldı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Manchester United Real Madrid Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500

    Yorumlar (5)

    ben:

    real buyuk oyuncusunu kaybetti. . . man u tebrikler. . .

    19
    2
    yanıtYanıtla
    bence:

    etmez kadar

    8
    10
    yanıtYanıtla
    Ben:

    deli dana gibi koşmaktan başka ne işe yarar, 10 katı fazlasına gitmiş, real''den alınca böyle oluyor.

    1
    10
    yanıtYanıtla
    DEMHAT:

    evet real değerini bilmedi nasıl gönderdi anlamadım kılas bir oyuncu

    7
    1
    yanıtYanıtla
    RONALDOAdınız Yazın:

    Harika bir oyuncu real onun yokluğunu hisseder.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title