Haberler

Anestezi Yapmadan Diş Çeken Doktor Aileleri Çıldırttı

Güncelleme:

Çocuklara anestezi iğne vurmadan diş çekmeye ve dolgu yapmaya kalkan cani doktor aileleri ayağa kaldırdı.

Florida'da gerçekleşen olayda, çocuklara anestezi vermeyi göze alamayan doktor, canlı canlı diş çekti. Çocukların çığlık çığlığa bağırarak tedavi edildiği hastanede, diş hekimi asistanı bu manzaraya daha fazla dayanamadı.

AİLELER AYAĞA KALKTI

Çocukların çığlık çığlığa tedavisi sırasında video çeken asistan, doktor hakkında şikayette bulundu. Söz konusu diş hekiminin daha önce de gerekmeyen durumlarda diş çekerek milyonlarca dolar kazandığı öğrenildi. Durumu duyan aileler, doktorun bulunduğu hastaneyi basarak şiddet uygulamaya kalkıştı. Doktor hakkında soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Florida Komik - İlginç Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (2)

Eski akpliMobil-IOS:

Geçin bunları Pazar yangın yeri emekli sarayın bir bardağı kadar etmiyor askeri ücretli sarayın kapı kolu ve hala akp diyenlere şaşıyorum perişan olsunlar zaten birdaha seçim yok akp kazanırsa bu arada bakarayı makakara yapanlar kabeyi bahçeye kuranlar sayler torba paralar neler neler artık akp değil MHP tek çare ülkem için ççocuklarım için hakkımı helal etmiyorum yazık çok yazık..

3
1
yanıtYanıtla
ogrencimobilWeb@haberler.com:

Aynisini burda olmuyormu. Gecen gun arkadasima aynisini bir doktor yapmaya calisti.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title