Haberler

Anemi Hastası Çocuklara Bayram Hediyesi

Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği (HATODER) ve Antakya Devlet Hastanesi Talasemi Merkezi tarafından 130 anemi hastası çocuğa bayramlık hediye edildi.

Dernek Başkanı Burhan Kerimoğlu, yönetim kurulu üyeleri Dr. Gönül Oktay ve Deniz Seçkin ile Antakya Devlet Hastanesi Talasemi Merkezi personelinin katkıları ile alınan bayramlıklar, merkezde düzenlenen törenle anemi hastası çocuklara dağıtıldı.

Kerimoğlu, törende yaptığı konuşmada, dini bayramların insanlar arasında birlik, beraberlik, yardımlaşma, dayanışma, kardeşlik ve dostluk duygularını güçlendirdiğini, millet olma iradesini ortaya koyan nadide günlerin başında geldiğini belirtti.

Dernek olarak her bayram öncesi hastalar ve aileleri ile olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Kerimoğlu, "Yaklaşık beş yıldan bu yana sürdürmüş olduğumuz bayram birlikteliğimizde hasta ve hasta ailelerimizle bir araya gelmek, onlarla hem bayramlaşmak hem de bayramlık kıyafetlerini takdim etmek bizleri mutlu etmektedir." diye konuştu.

Programa, Hatay Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Kurum Başkanı Uzman Dr. Ali Pekmezci, Antakya Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Bayram Kerkez, anemi hastaları ve aileleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Antakya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title