Haberler

Andreas Lubitz Adını Herkese Duyurmak İstemiş

Güncelleme:

150 kişiye mezar olan uçağı Fransa üzerinde, kasıtlı olarak düşüren pilot Andreas Lubitz, ayrıldığı kız arkadaşına "Öyle bir şey yapacağım ki adımı herkes duyacak" demiş.

Alman Germanwings havayolu şirketine ait uçağı Fransa üzerinde, kasıtlı olarak düşüren pilot Andreas Lubitz'in, ayrıldığı kız arkadaşına 'öyle bir şey yapacağım ki adımı herkes duyacak' dediği öğrenildi.

OLAYDAN ÖNCE SU GİBİ PARA HARCAMIŞ

Yapılan araştırmalarda; 150 kişiye mezar olan uçağın ikinci pilotu Andreas Lubitz'in, olay öncesinde aşırı derecede para harcamaya başladığı tespit edildi. Polis yetkilileri, ikinci pilot Lubitz'in birkaç hafta evvel iki pahalı spor arabayı aynı anda satın aldığını belirtti. Alman medyasında yer alan haberlere göre lüks spor arabaların ikisi de Audi marka. Alman Focus dergisi, araçların Düseldorf şehrine 20 dakika mesafedeki bir araba galerisinden satın alındığını aktardı. Galerideki araçların fiyatlarının 50 bin eurodan başladığı ve yüzbinlerce euroya çıktığı belirtiliyor.

"ÖYLE BİR ŞEY YAPACAĞIM Kİ..."

Öte yandan Lubitz'in kız arkadaşı olduğu belirtilen ve Maria takma adıyla gazetelere demeç veren bir kadının, Lubitz'in kendisine, 'Bir gün öyle bir şey yapacağım ki, bütün sistem değişecek. O zaman herkes benim adımı öğrenecek ve beni hatırlayacak' dediğini aktardı.

"NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ŞİMDİ ANLADIM"

Lubitz'in sözlerine o zaman bir anlam veremediğini belirten Maria, "Lubitz, olan biteni başka insanlardan saklamayı çok iyi biliyordu. Ne demek istediğini şimdi anladım." şeklinde konuştu.

Bu arada araştırmacılar, Lubitz'in mart ayının 10'unda Düseldorf hastanesinde psikolojik tedavi gördüğünü, ancak söz konusu rahatsızlığını havayolu şirketinden sakladığını tespit etti.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Germanwings Fransa Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title