Haberler

Andreas Isaksson: "Yaptığım Hiçbir Tercihten Dolayı Pişmanlık Duymadım"

Kasımpaşa’nın İsveçli kalecisi Andreas Isaksson, kariyeriyle gurur duyduğunu vurgulayarak, "Yaptığım hiçbir tercihten dolayı pişmanlık duymadım. Şu ana kadar gayet iyi bir kariyere sahip oldum ve henüz bitmedi" dedi.

Kasımpaşa'nın İsveçli kalecisi Andreas Isaksson, kariyeriyle gurur duyduğunu vurgulayarak, "Yaptığım hiçbir tercihten dolayı pişmanlık duymadım. Şu ana kadar gayet iyi bir kariyere sahip oldum ve henüz bitmedi" dedi.

Lacivert-beyazlıların 34 yaşındaki kalecisi Isaksson, FIFA'nın internet sitesine açıklamalarda bulundu. İsveçli kaleci, Kasımpaşa'nın bu sezon az gol yemesi ile ilgili, "Dünyanın en iyi kalecisi olsanız bile önünüzdeki oyuncular doğru şekilde defans yapmıyorlarsa elinizden bir şey gelmez. Fakat bu sezon takım olarak gayet iyi defans yapıyoruz ve bunu da sahaya yansıtıyoruz" şeklinde konuştu.

Genç bir takım olduklarını vurgulayan Isaksson, "Çok eski, köklü bir kulübüz. Ama Tesisler yeni ve yapılanma modern. Kulüp, Türk futbolundaki büyük takımlardan biri olmak istiyor ve bunu yapacak güce sahip" diye konuştu.

Isaksson, Türkiye Ligi ile alakalı olarak ise, "Artık Türkiye'de sadece Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a kariyerli oyuncular gelmiyor, diğer takımlar da kariyerli oyuncuları getirtebiliyor. Mesela Samuel Eto'o" açıklamasında bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Andreas Isaksson Kasımpaşa Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title