Haberler

Andre Rieu: "Dünyanın En İyi Seyircisi ile Buluşmak Çok Keyifli"

Türkiye'ye ikinci kez gelen Andre Rieu, İstanbulluları büyüledi.

Türkiye'ye ikinci kez gelen Andre Rieu, İstanbulluları büyüledi. Konserden saatler önce Sinan Erdem Spor Salonu'nun kapısında kuyruklar oluştu.

Klasik müziği olimpiyat statlarına taşıyan Andre Rieu, dün gece Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki konserinde kendisini izlemeye gelenlere Türkçe parçalar çalarak sürpriz yaptı. "Good Music In Town" konserleri kapsamında Yapı Kredi sponsorluğunda MAP, Piu Music ve CEO Event işbirliğiyle Türkiye'ye 2. kez gelen André Rieu'nun konserine saatler kala, Sinan Erdem Spor Salonu'nda uzun kuyruklar oluştu. Andre Rieu'nun dünyanın en ünlü orkestralarından Johann Strauss Orkestrası'yla birlikte verdiği konseri binlerce kişi izledi.

"DÜNYANIN EN İYİ SEYİRCİSİ İLE BULUŞMAK ÇOK KEYİFLİ"

"Valslerin Kralı" olarak bilenen Andre Rieu, izleyicileri "Merhaba İstanbul, dünyanın en iyi seyircisi ile evrenin merkezinde buluştuk. Dışarıdaki soğuk havayı unutacak ve yüreğinizde sıcaklığı hissedeceksiniz" diyerek selamladı.

İstanbul'a ikinci kez geldiğini ve çok keyif aldığını söyleyen Andre Rieu, "Pek çok ülkeyi ziyaret ettik ama tek bir ülke var gidemediğimiz, çocukların özgürce koşabildiği o ülke, bu barış ülkesinin gerçek olmasını çok istiyorum. Tüm hayaller ve şarkılar özgürce koşan o çocuklar için" dedi.

Yaptığı müzik ile birbirini hiç tanımayan insanların konserlerde tanıştığını, arkadaş olduğunu belirten Rieu, "Konserlerimde arkadaşlık ve asla yalnız olmadığınızı hissini yaratmak, müziğin evrensel dili ile mutluluk yaratmak beni çok memnun ediyor" diye konuştu.

İKİNCİ KONSER ÜLKER SPORTS ARENA'DA

Andre Rieu, İstanbul'daki ikinci konserini 29 Kasım Cumartesi akşamı da saat 21.00'da Ülker Sports Arena'da verecek. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yapı Kredi Bankası Sinan Erdem İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title