Haberler

Anderson Talisca: Beşiktaş'a Geldiğim İçin Mutluyum

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Benfica'dan 2 yıllığına kiraladığı Anderson Talisca, Siyah-Beyazlı külübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde Benfica ve ardından ligdeki Akhisarspor maçlarında fileleri havalandıran Benfica'dan kiralanan 22 yaşındaki Anderson Talisca, derbiyi iple çektiğini söyledi.

"MAÇA HAZIRIZ"

Talisca, "Bu benim ilk derbim olacak. Bu dev maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım herşey planladığımız gibi olacak ve istediğimiz sonuçla sahadan ayrılacağız. Kendi evimizde çok iyi bir futbol sergileyerek. maçtan galip ayrılmak istiyoruz. Galatasaray kaliteli bir takım, bunun farkındayız. Ancak biz de bu maça iyi motive olduk ve hazırız" dedi.

"GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM"

Yeni takımındaki durumunu da değerlendiren Brezilyalı futbolcu, Her geçen gün takıma daha çok alışıyorum. Beşiktaş'a geldiğim için mutluyum. İyi bir sezon geçirmem için kulüp bana gereken tüm desteği sağlıyor. Yaptığımız her idmanda takım olarak daha da iyi bir hale geliyoruz. Bu çok önemli" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Beşiktaş Benfica Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title