Haberler

Andaç Gedik ve Ekibi Güven tazeledi…

Yelken Kulübü'nün Olağan Genel Kurulu Yapıldı.

Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü'nün Olağan Genel Kurulu 17 Şubat 2017 Cuma günü yapıldı.

Saat 11.00'de Keşan Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda başlayan kongre öncesi konuşan Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, 2006 yılından bu yana Saros Körfezi'nde yelken ve windsurf konusunda çalışmalar yaptıklarını belirterek"2011 yılında Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü'nü kurduk. Erikli'de bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü binası yelken ve windsurf çalışmalarında kullanılmak üzere belediyemize devredildi. Şu anda burayı da Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübümüz kullanmaktadır. Trakya Kalkınma Ajansı'na sunduğumuz Rüzgarın Çocukları adlı projemizde kabul edildi. Bu proje doğrultusunda çeşitli çalışmalar ve projeler yürüteceğiz. Kulübümüzün ihtiyacı olan malzemeleri alacağız. Yapılan windsurf yarışmalarla bölgemizin tanıtımına katkıda bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz. Cankurtaran ve windsurf eğitimleri veriyoruz. Kendi personelimizden eğitmen olarak yetiştirdik. Edirne ilinde ilk su sporları kulübüyüz."dedi.

Ardından Açılış ve yoklamanın yapılmasından sonra Divan Heyeti seçimine geçildi.

Divan Başkanlığı'na Erdoğan Demir ve Katip Üyeliklere de Mürüvvet Buruk ve Ahmet Uz seçildiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Mariı'nın okunmasının ardınan , Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Kulüp Başkanı Andaç Gedik ve Denetim Kurulu Raporu da Ahmet Uz tarafından okundu.

Raporlar üzerinde söz alan çıkmayınca Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporu oy birliği ile ayrı ayrı ibra edildi.

İbranın ardından Yönetim ve Denetim Kurulu seçimine geçildi. tek Liste olması nedeniyle seçim açık oylama ile gerçekleştirildi.

Andaç Gedik başkanlığındaki Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü Yönetim ve Denetim Kurulu şu kişilerden oluştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Özcan Keşan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title