Haberler

    Ancelotti: Ronaldo Gol Atamamış Olabilir Ama Daha Ölmedi

    İtalyan teknik direktör, Levante karşısında gol bulamayan Portekizli yıldız hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

    Real Madrid'in Levante'yi 2-0 mağlup ettiği maçta rakip fileleri havalandıramayan Cristiano Ronaldo için Carlo Ancelotti, "Ronaldo gol atamadı ama daha ölmedi." dedi.

    Son zamanlarda eleştirilere maruz kalan dünya yıldızını İtalyan hoca savundu. Ancelotti'ye göre Portekizli futbolcunun performansında bir değişiklik yok.

    Maçın ardından basın toplantısında konuşan Ancelotti, önce maçı değerlendirerek ilk yarıda ikinci yarıya göre daha iyi futbol sergilediklerini dile getirdi.

    Portekizli hakkında açıklamalarda bulunan İtalyan hoca, "Ronaldo gole çok yaklaştı ama Levante savunması bir türlü izin vermedi. Gol atamamış olabilir ama ölmedi. Hâlâ hayatta olduğunu gösterdi." ifadelerini kullandı.

    Ronaldo'nun yanı sıra Galli yıldız Bale içinde açıklama yapma gereği duyan Ancelotti, "Bale diğer maçlara nazaran bu karşılaşmada daha motive bir haldeydi." dedi.

    Real Madrid, bu hafta sonu El Clasico'da Barcelona'ya konuk olacak.

    addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', 'eplayer16', {age:1417474883000});

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Carlo Ancelotti Real Madrid Levante Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title