Haberler

Ancelotti, Real Madrid'i Unutamıyor

Güncelleme:

İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti, Real Madrid'deki baskının çok fazla olduğunu ve İspanyol ekibinden kovulduğunda, Chelsea'den ayrıldığı zamandan daha fazla hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea ile 2009-10 sezonunda lig ve Federasyon Kupası şampiyonluğu yaşayan 56 yaşındaki Ancelotti, İngiliz Daily Mail gazetesine verdiği demeçte, Londra ekibinin Portekizli meslektaşı Jose Mourinho'yu kovmayacağını, kulübün bu tutumuyla iyi bir tercih yaptığını savundu.

Bazen teknik adamların takımdaki kötü gidişi açıklamakta zorlanabileceğini ifade eden Ancelotti, Chelsea'nin geçen sezon şampiyonluğa kolay ulaştığını ve bu sezon yeterince motive olamadığını iddia etti.

Mourinho'nun dünyadaki en iyi menajerlerden biri olduğunu dile getiren İtalyan teknik adam, "Vücut diline bakıyorum ve iyi görüyorum. Çok endişeli değil, kendine güveniyor. Dinamo Kiev maçında taraftarlar sürekli adını söyleyerek tezahürat yaptı. Takımdaki problemi çözecek" değerlendirmesinde bulundu.

İngiltere'de yeniden çalışmak istediğini belirten deneyimli teknik adam, "Buradaki futbolu seviyorum. Londra'da evim var. Liverpool güzel bir takım. Genç ve yetenekli futbolculara sahipler. Fakat onlarla Rodgers ayrıldıktan sonra konuşmadım. Eğer konuşsaydım 'evet' diyebilirdim ancak konuşmadım" ifadelerini kullandı.

Ancelotti, Real Madrid'den ayrıldığı zaman çok üzüldüğünü kaydederek, İspanyol ekibinin çok ciddi ve profesyonel bir takım olduğunu, Chelsea'den ayrılığı dönemden daha fazla hayal kırıklığı yaşadığını aktardı.

İtalyan menajer, Real Madrid'de teknik adamların kazanamadığında kovulduğunu ileri sürerek, "Dünyanın en iyi takımlarından biri olan Barcelona ve Atletico Madrid'in olduğu yerde her yıl şampiyon olamazsınız. Madrid'deki baskı Milan'dan fazla. O sezon 22 maçlık galibiyet serisi yakaladık ancak Atletico Madrid'e 4-0 yenilince hepsi unutuldu" şeklinde görüş belirtti.

Real Madrid'i 2013-15 yılları arasında çalıştıran Ancelotti, İspanyol ekibiyle Şampiyonlar Ligi, Kulüplerarası Dünya Kupası, UEFA Süper Kupa ve Kral Kupası kazandı.

Kaynak: AA / Spor

Carlo Ancelotti Real Madrid Chelsea Londra Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title