Haberler

    Ancelotti: Ne Ronaldo Ne de Real...

    İtalyan çalıştırıcı, Cordoba maçı sonrası özeleştiri yaptı.

    Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Pazartesi günü alınan Cordoba galibiyetine rağmen ne Cristiano Ronaldo'nun ne de Real Madrid'in henüz tam anlamıyla hazır olmadığını ifade etti.

    İspanya Süper Kupası'nda Atletico Madrid yenilgisi sonrası morallerin taban yaptığı Los Galacticos, La Liga'nın açılış haftasında Cordoba'yı 2-0'lık skorla geçerek sezona 3 puanla başlamıştı.

    İlk yarım saat geride kalırken Karim Benzema'nın kafa golüyle öne geçen Ancelotti'nin öğrencileri, uzatma dakikalarında Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo'nun harika golüyle galibiyeti perçinledi.

    Takımın tam olarak hazır olmadığını belirten Ancelotti, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, "Ronaldo kondisyon olarak tam kapasiteye ulaşamadı, takımda öyle. Henüz ritmimizi bulamadık. 12 Ağustos'tan bu yana 3 günde bir kaç yapıyoruz. Genel olarak üzerimizde bir yorgunluk var. Sezon öncesinde her 3 günde bir maç yapmak kolay değildir." şeklinde konuştu.

    Bütün olumsuzluklara rağmen galip gelmeyi bildiklerini söyleyen İtalyan çalıştırıcı, "Çok iyi değildik ancak oyunun kontrolü bizdeydi. Daha hızlı olmalıyız. Ancak bu zamanla oturacak bir şey." ifadelerini kullandı."JAMES'İN ALIŞMASI İÇİN ZAMAN İHTİYACI VAR"

    Bu yaz en büyük bombalarından biri olan James Rodriguez, henüz Santiago Bernabeu ekibinde istediği patlamayı yapamadı.

    Kolombiyalı'nın zamana ihtiyacı olduğunu ekleyen 55 yaşındaki antrenör, "James'i biraz daha geride oynatmaya çalışıyoruz. Buna alışması için tabii ki zaman lazım. Bunu yapabilecek kapasiteye fazlasıyla sahip." dedi.

    James'in gelişiyle Xabi Alonso yedek kulübesine çekilirken, yeni transfer Toni Kroos ve Luka Modric orta sahanın vazgeçilmez isimleri oldular.

    Ancak İspanyol futbolcuyu tamamen kestiği haberlerini yalanlayan kurt hoca, "Xabi Alonso iki maç üst üste oynadı ve dinlenmesi gerekiyordu. 3 günde bir maç yapmak özellikle orta sahada insanı bir hayli yoruyor." açıklamasında bulundu.

    Madrid'in La Liga'daki bir sonraki maçı Pazar günü oynanacak. Ancelotti ve ekibi, Real Sociedad ile karşılamak üzere San Sebastian'a uçacak.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Carlo Ancelotti Real Madrid La Liga Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title