Haberler

Anayasa Referandumuna Doğru

Referandum öncesi Manyas, Susurluk ve Gönen ilçelerinde çalışmalara başlayan AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, "Millete dayalı iki lider olmaz biz bunu teke düşürmek istiyoruz.

Referandum öncesi Manyas, Susurluk ve Gönen ilçelerinde çalışmalara başlayan AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, "Millete dayalı iki lider olmaz biz bunu teke düşürmek istiyoruz." dedi.

Nisan ayında yapılması planlanan referandum öncesi AK Parti il yönetimiyle ilçeleri gezen Bostan, referandumda görev alacak parti üyelerine bilgi verdi.

Ziyaretler sırasında Manyas Öğretmenevi'nde bir konuşma yapan Bostan, şunları kaydetti:

"Millete dayalı iki lider olmaz biz bunu teke düşürmek istiyoruz. İçerisinde bulunduğumuz coğrafyadaki gelişmeler, güçlü bir hükümeti gerekli kılıyor. Bu millet yıllar önce koalisyonlardan bıktı. Bakınız tek parti dönemlerine Adnan Menderes,Turgut Özal dönemlerinde bu millet yollarla köprülerle tanıştı. Önceleri ağzı iyi laf eden eski Genelkurmay Başkanları Cumhurbaşkanlığı makamına oturtuyorlardı. Bu da bazen Başbakan ile çift başlılık yaratıyordu. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, Cumhurbaşkanlığı seçim sandığını milletin önüne koydu. Artık söz milletin."

Bostan'a, AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan ve AK Parti Manyas İlçe Başkanı Hasan Kahraman da eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Kasım Bostan Susurluk AK Parti Manyas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title