Haberler

ANAR'ın Anketinde Erdoğan Yüzde 55-56 Bandında

Güncelleme:

ANAR Genel Müdürü Dr. İbrahim Uslu, yaptıkları araştırmalarda Başbakan Erdoğan'ın oy oranının yüzde 55-56 bandında olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için geri sayım başladı. İlk oylar bugün gümrük kapılarında kullanılmaya başlanırken ANAR Genel Müdürü Dr. İbrahim Uslu yaptıkları son araştırmanın sonuçlarını açıkladı.

Akşam gazetesine açıklamalarda bulunan Uslu "Bütün araştırmalarda Başbakan'ın oyu yüzde 55-56 bandında" dedi.

İşte Uslu'nun açıklamalarından satırbaşları;

- İnsanların kafasında seçim bitmiş görünüyor. Bizimki de dahil neredeyse bütün araştırmalara göre, Başbakan'ın oyu yüzde 54-56 aralığında. İlk turda seçimi kazanacak. n Ekmeleddin İhsanoğlu'na 37-38 civarında, Selahattin Demirtaş'a ise yüzde 7-8 oy çıkıyor. Kalan kısa sürede bu makasın kapanması söz konusu değil.

"KARARSIZLARIN ORANI DÜŞTÜ"

- Kararsız seçmenin oranı yüzde 10'lara kadar düştü. Başbakan, "Seçilmiş cumhurbaşkanıyla sinerji yaratacağız" diyor. Bu durumda genel seçimde AK Parti'ye destek artabilir.

"MUHALEFETİN TÜM HESABI 2015 İÇİN"

Cumhurbaşkanlığı seçimlerini Erdoğan kazansa da, muhalefette herhangi bir problem yaşanmayacak. Çünkü muhalefet partileri kendi içlerindeki muhalefeti ikna etti. CHP ve MHP bunu da kendi tabanına şu mesajı vererek çözmüş olabilir: Zaten kazanamayacaktık ama biz bu koalisyonu 2015'teki genel seçimler için kuruyoruz. Önemli olan 'koalisyon provası' yapmak.

"GURBETTE BAŞBAKAN AVANTAJLI"

Yurt dışındaki vatandaşlarımızın sandığa gitme oranları bugüne kadar hep düşük oldu. Oysa 3 milyona yakın seçmen var. Bu kez ilk defa bulundukları ülkelerde de oy kullanabilecekler. 3 milyonluk seçmen kitlesi, yüzde 2-3 oranında bir etkiye sahip. n İlk bakışta, yurt dışı oylar açısından Erdoğan avantajlı görünüyor. Çünkü genel seçimde AK Parti'nin yurt içindeki oy oranı yüzde 50 iken, yurt dışından gelen vatandaşların kullandıkları oylarda oran yüzde 60'ı buldu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İbrahim Uslu Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (35)

hımm:

yandaş medyanın haberi ben inanmıyorum.

27
14
yanıtYanıtla
Y.ozann.ozan@hotmail.de:

Tam zitti olsaydi inanirdin .cifte standart.

yanıt0
yanıt0
ANAR ANIRIYOR:

Dalkavuklar etrafında el pençe divan dursaaa, sapa kulba kapağa itibar etme dostum, içi boş tencerenin bu sofrada yeri yokk

25
5
yanıtYanıtla
ibo:

bu yalan anketleriniz bu sefer tutmayacak.

21
9
yanıtYanıtla
SVS GNYsavas.neolux@gmail.com:

HEP TUTTUYSA NASIL YALAN OLUYOR? MUHALEFETİN TÜM ANKETLERİ TERS ÇIKIYOR AMA

yanıt0
yanıt0
Düşünüyorum:

Tayyib beyin siyasette üzerine yok. yahudi cearet madalyası 2004 yılında aldı filistin konusunda samimi olsa iade ederdi onu bırak malatya kürecik radar sistemi israil ile bilgi paylaşımı yapıyor dahada vahimi israil ile yapılan onca anlaşmalar hiç geri adım atılmadı bunlar bir yana Sayın Tayyib beyin oğlu israil ile vızır vızır denizyolu ile ticaret tamgaz benim anlamadığım ekrendan nutuk atıp ahkam kesen tayyib beymi Filistin den madalyalı Ekmeleddin beymi yorumu size bırakıyorum Mesuliyeti Ahirette Allah''a ait,,,,

21
7
yanıtYanıtla
gani:

kesinlikle Ekmeleddi İhsanoğlu anketçiler anket yapa dursun

18
10
yanıtYanıtla
ohajghj@gmail.com:

yok daha neler bence kesinlikle sarıgül alır.oyum sarıgüle!.

yanıt0
yanıt0
hasan tunam@m.m:

tayyipin danismani sozde anketci

20
6
yanıtYanıtla
AK PARTİ:

YANINDAYIZ UZUN ADAM... DURMAK YOK YOLA DEVAM

8
15
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title