Haberler

Anaokulu Oyun Bahçesi Küçükçekmeceliler'in Hizmetinde

Küçükçekmece Belediyesi’nin anaokulu öğrencileri için kurduğu oyun bahçesinin açılışı yapıldı.

Küçükçekmece Belediyesi'nin anaokulu öğrencileri için kurduğu oyun bahçesinin açılışı yapıldı. Yaklaşık bin 500 metrekarelik bir alana kurulan, 900 metrekaresi yeşil alan olan parkta çim amfi, ahşap oyun kulübeleri, çim tepe, ahşap kütükten tırmanma alanları, ağaç kabuğundan zemin alan ve tüp geçit bulunuyor.

Küçükçekmece Belediye Anaokulu'nun yanında kurulan oyun bahçesinin açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Küçükçekmeceli çocuk ve ebeveynlerin yoğun katılım gösterdiği açılışta Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, belediye başkan yardımcıları, Belediye Anaokulu Müdürü Şükran Evirgen de hazır bulundu.

"ÖĞRETMEN EVİMİZİ DE SENEYE AÇACAĞIZ"

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından açılışta söz alan Başkan Temel Karadeniz, tüm öğretmenlerin öğretmenler haftasını kutlayarak, "Öğretmenlik çok kutsal bir meslek. Çocukların yetişmesinde öğretmenlerin katkısı ailelerin bile üzerine çıkabiliyor. Küçükçekmece'de öğretmen evimizin de temeli atılıyor. İnşallah bir sonraki öğretmenler haftasında hizmete açılmış olacak" dedi.

"ÇOCUKLARA YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Küçükçekmece Belediyesi'nin her zaman geleceğin teminatı olan çocuklar için fedakarlık yapacağını kaydeden Başkan Temel Karadeniz, "Buranın imara açılması ve satılmasının karşılığı eski parayla 5 trilyon. Bu oyun bahçesi eminim diğer belediyelere de örnek olacak. Çocuklarımızı ne kadar güzel yetiştirirsek o kadar güzel yarınlara sahip oluruz" diye konuştu. Ayrıca Başkan Karadeniz tüm öğretmenler adına İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz'a da çiçek verdi.

"İLÇEDEKİ TÜM ANAOKULLARINA HİZMET VERECEK"

Cemal Yılmaz ise öğretmenler günü hediyelerinin çok güzel olduğunu belirterek, " İstanbul'da aynı özelliklere sahip aynı standartları sağlayan ikinci bir anaokulu yok. Burada bir metrekarenin bile altın değerinde olduğu bir yerde kocaman bir bahçeyi çocuklarımız için oyun yerine çevirdiği için Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'e çok teşekkür ediyorum. Sadece belediye anaokulu değil, ilçedeki diğer anaokulu öğrencileri de gelip burada vakit geçirebilecek" dedi.

Kurdele kesim töreninin ardından ise protokol üyeleri çocuklarla birlikte oyun bahçesini gezdi. Mutlulukları gözlerinden okunan minikler Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'e minnetlerini dile getirerek çiçek takdim etti.

KAMP ALANI GİBİ OYUN BAHÇESİ

İlçe protokolünün de katılımıyla kapılarını çocuklara açan oyun parkında, tamamen anaokulu çocuklarına yönelik ve doğal malzemelerden yapılan oyun alanları bulunuyor. Çocuklar için her detayın düşünüldüğü parkta, çim amfi, ahşap oyun kulübeleri, çim tepe, ahşap kütükten tırmanma alanları, ağaç kabuğundan zemin alan ve tüp geçit mevcut. Yaklaşık bin 500 metrekarelik bir alana kurulan, 900 metrekaresi yeşil alan olan parkta çocuklar için hazır wc'ler de bulunuyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Küçükçekmece Belediyesi Temel Karadeniz Cemal Yılmaz İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title