Haberler

Anaokulu Öğrencilerinin Yılsonu Gösterisi Büyük İlgi Gördü

Güncelleme:

Diyarbakır'da anaokulu öğrencilerinin yılsonu gösterisi büyük ilgi gördü. Birbirinden güzel oyunları sahneleyen minikler, heyecan yaşadı.

Diyarbakır'ın Merkez Kayapınar ilçesinde bulunan Ayşeana Anaokulu öğrencileri 2015–2016 sezonunun yılsonu çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ortadoğu Koleji Ahmed Arif Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliği Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Erdas, Okul Müdürü Celal Duman, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Program bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Programda konuşan Duman, "Üzerinde durduğunuz çocukların dünyaya gelmesinin ardından özenle ve zorluklarla yetiştirdiniz. İzleyeceğiz kişiler, sizin çocuklarınız ve yarının geleceğidir. Doktorlar, sanatçılar ve öğretmenler olacaklar. Lütfen bu çocuklarımızı o gözle görelim. Hayat boyu destek olalım" dedi.

Konuşmaların ardından kelebekler, gökkuşağı, şirinler ve yıldızlar grubundan oluşan öğrenciler, çeşitli etkinliklerle gösterilerini sergiledi. Gösteriler büyük bir ilgi ile izlendi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title