Haberler

Anaokulu Öğrencilerinden Kardeş Okul Ziyareti

Güncelleme:

Iğdır Hüsnü Özyeğin Anaokulu öğrencileri sorumluluk ve vefa adına kardeş okul Şehit Er Erkan Akdeniz Anaokulunda eğitim gören minikleri ziyaret ettiler.

Değerler Eğitimi Projesi kapsamında, öğrencilerin sorumluluk ve vefa duygularını güçlendirmek ve sevgi ortamını oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinliklere minik yürekler de destek verdi.

Iğdır Hüsnü Özyeğin Anaokulu öğrencileri kardeş okul Şehit Er Erkan Akdeniz Anaokulu'nu ziyaret ederek ihtiyaç sahibi yaşıtlarına çeşitli oyuncak yardımında bulunarak örnek davranış sergilediler.

Okul idaresi ve öğretmenlerinin de katıldığı ziyarette, Anaokulu öğrencilerinin getirdiği hediye paketleri öğrencilere teslim edildi. Hediyelerini alan minik yüreklerin mutlulukları yüzlerine yansırken kendilerine hediyeler getiren arkadaşlarına sarılarak teşekkür ettiler.

Minik öğrenciler, kendileri gibi anaokuluna giden öğrenci arkadaşlarının oyuncak ihtiyaçlarına katkı sağlamanın ve paylaşmanın heyecanını ve sevincini yaşadılar.

Iğdır Hüsnü Özyeğin ilkokulu müdür Ergun Güvenal,"Anaokulu öğretmenimiz Şerife Akgül'ü kutluyorum. Güzel bir çalışma yaprak öğürencilerimize şimdiden yardımlaşma fikrini öğretmiş oldu "dedi.
Şehit Er Erkan Akdeniz ilkokul Müdürü Engin Rızaoğlu'da "Anaokulumuzu ziyaret eden kardeş okul olarak kabul eden Iğdır Hüsnü Özyeğin anaokulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederim "şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüsnü Mustafa Özyeğin Akdeniz Iğdır Güncel Haberler

title