Haberler

Anaokulu Öğrencileri PTT'yi Gezerek Bilgi Aldı

Sandıklı ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nun anaokulu öğrencileri, derslerinde işledikleri iletişim konusu kapsamında, PTT İlçe Müdürlüğünü gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sandıklı ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nun anaokulu öğrencileri, derslerinde işledikleri iletişim konusu kapsamında, PTT İlçe Müdürlüğünü gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Anasınıfındaki 40 öğrenci, iletişim konusunda daha fazla bilgi edinmek adına öğretmenleri tarafından PTT İlçe Müdürlüğü'ne götürüldü. Öğrenciler, posta hizmetleri hakkında da bilgi edindikten sonra, yazdıkları mektupları yakınlarına gönderdi.

Anasınıf öğretmeni Serap İşçen, Öğrencilerle iletişim dersini işlediklerini, onların konuyu daha iyi anlamaları için ilçedeki PTT'yi ziyaret ettiklerini anlattı. Öğrencilerin burada daha fazla bilgi aldığını söyleyen İşcen, aynı zamanda da mektup gönderimi yapıldığını kaydetti. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Sandıklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title