Haberler

Anaokulu Bahçesinden Kaçan Tavus Kuşu Bulundu

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde bir anaokulundan kaçan tavus kuşu iki gün sonra bir alışveriş merkezinin önündeki palmiye ağacında bulundu.

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde bir anaokulundan kaçan tavus kuşu iki gün sonra bir alışveriş merkezinin önündeki palmiye ağacında bulundu. İtfaiye tarafından ağaçtan indirilen tavus kuşu anaokulu yetkililerine teslim edildi.

Çarşı Mahallesi, Tekel Sokak'taki Marmara Koleji Anaokulu'nun bahçesindeki kümeste yaşayan ve iki yıldır çocukların sevgilisi haline gelen 'Mutlu' isimli 4 yaşındaki tavus kuşu, geçen 8 Şubat'ta kafesi temizlenirken bahçeye bırakıldı. Bahçede gezinen tavus kuşu, bir süre sonra uçarak bahçe duvarını aşıp, caddeye kaçtı. Görevlilerin koşarak yakalamaya çalıştığı tavus kuşu bir süre sonra gözden kayboldu. Okul yöneticileri çevrede aramalarına ve sosyal medyada paylaşım yaparak tavuskuşunu gören ya da bulanların bilgi vermesini istemelerine rağmen tavus kuşunu bulamadı. İki gündür aranan tavus kuşu, bu sabah anaokulunun 500 metre ilerisindeki Kıbrıs Şehitler Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezinin önündeki 9 metre yüksekliğindeki bir palmiye ağacını tepesinde bulundu. Alışveriş merkezinin çalışanlarının durumu itfaiye ve anaokuluna bildirdi. Bunun üzerine itfaiyeden yardım istendi. İtfaiye ekipleri, tavus kuşunu bulunduğu yerden indirdi. Tavuskuşu, anaokuluna götürülüp, teslim edildi. Anaokulunun Müdürü Müge Çoban, "Ortadan kaybolan tavus kuşunun bulunması için asistanım Aslı Hanım bu işle birebir ilgilendi. Gazeteler ve sosyal medyada da tavus kuşumuzun kaybolduğu yer aldı. Bu sabah okulun ilerisindeki  iş merkezinden beni arayıp, tavus kuşunun bir ağacın tepesinde olduğunu bildirdiler. 30 dakikalık bir operasyon sonunda 'Mutlu' yuvasına geri döndü. Hem öğrencilerimiz hem de bizler çok mutlu olduk. İtfaiye ekipleri ve alışveriş merkezi çalışanlarına teşekkür ediyoruz" dedi.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmara Bodrum Muğla 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title