Haberler

Esnafın Takipteki Borçları Yapılandırılacak

Güncelleme:

Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir, esnafın takipteki borçlarının yapılandırılacağını söyledi.

Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir, esnafın takipteki borçlarının yapılandırılacağını bildirdi.

Özdemir, oda binasında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği'nin gönderdiği genelgeye göre, kredi borcu 30 Nisan 2014 tarihinden önce kooperatif takibine düşen ortakların borçlarını peşin ödedikleri takdirde faiz alınmayacağını, 6 aydan 18 aya kadar taksitlendirme seçeneklerinden yararlanılması halinde de taksitlendirme oranında faiz uygulanacağını kaydetti.

1 Mayıs 2014 ile 24 Eylül 2014 arasında takibe düşen alacakların peşin ödenmesi halinde de faiz uygulanmayacağını ifade eden Özdemir, üst üste iki taksit ödenmediği takdirde ise yapılandırmanın iptal olacağını söyledi.

Özdemir, yapılandırma için başvuruların 31 Ekim 2014'te sona ereceğini de sözlerine ekledi. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Özdemir Türkiye Anamur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title