Haberler

Anamur'da Orman Yangını

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Şehrin içinden de görülen dumanlar-Yangının söndürülmeye çalışılması-Yangın söndürme helikopterinin yangına su boşattması-Küçük kızın izlenimlerini anlatması Mersin'de orman yangını- Anamur ilçesinde çıkan orman yangınında ilk belirlemelere göre 30 hektarlık alan zarar görürdü - Arazözlerin yası sıra 3 helikopter ve 1 uçağının da müdahale ettiği yangını söndürme çalışmaları devam ediyor Anamur ilçesinde makilik alanda çıkan ve çam ağaçlarının bulunduğu bölgeye sıçrayan orman yangınında ilk belirlemelere göre 30 hektarlık alan zarar görürdü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Şehrin içinden de görülen dumanlar-Yangının söndürülmeye çalışılması-Yangın söndürme helikopterinin yangına su boşattması-Küçük kızın izlenimlerini anlatması Mersin'de orman yangını- Anamur ilçesinde çıkan orman yangınında ilk belirlemelere göre 30 hektarlık alan zarar görürdü - Arazözlerin yası sıra 3 helikopter ve 1 uçağının da müdahale ettiği yangını söndürme çalışmaları devam ediyor Anamur ilçesinde makilik alanda çıkan ve çam ağaçlarının bulunduğu bölgeye sıçrayan orman yangınında ilk belirlemelere göre 30 hektarlık alan zarar görürdü. Alınan bilgiye göre, Kalınören Mahallesi'nde makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın rüzgarın etkisiyle çamların bulunduğu ormana sıçradı.Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı arazözlerin yası sıra 3 yangın söndürme helikopteri ile 1 yangın söndürme uçağı ile yangına müdahale edildi. Anamur Belediyesi itfaiye ekipleri de çalışmalara destek verdi.Kuvvetli rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamayan yangında ilk belirlemelere göre 30 hektarlık çam ormanı zarar gördü.Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Mersin Anamur Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Görkem:

Aynen yaa ha bide artık 5 helikopter 3 itfaiye arabası 3 tanede uçak müdahale ediyor_saat 18:30

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title