Haberler

Anamur'da "Mutlu Gençler, Umutlu Yarınlar" Projesi

Mersin’in Anamur ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği öğrencilerin güvenli ve başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmesi için “Mutlu Gençler Umutlu Yarınlar“ adı altında proje hazırladı.

Mersin'in Anamur ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği öğrencilerin güvenli ve başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmesi için "Mutlu Gençler Umutlu Yarınlar" adı altında proje hazırladı.

Toplum Destekli Polisler proje kapsamında, okul aile birliği toplantılarına katılarak öğrenci velilerine madde kullanımı, okul giriş ve çıkışları, aile içi iletişim ile ilgili konuşmalar yaparak, bu konularla ilgili broşür dağıttılar.

Proje kapsamında; öğrencilerin okul saatinde devamsızlık yapmamalarına yönelik, internet kafe işletmecileri ile de görüşülerek bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışması da yapıldı.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri hazırladıkları, "Mutlu Gençler Umutlu Yarınlar" isimli projeleri ile öğrencilerin her zaman yanında olacaklarını ifade ederek, öğrencilere başarılı bir ders yılı dilediler. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mersin Anamur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title