Haberler

Anamur'da Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Buluştu

Mersin İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Anamur Temsilciliği üyeleri yemekli toplantıda Anamur ve Bozyazı'daki yetiştiricilerle bir araya geldi.

Mersin İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Anamur Temsilciliği üyeleri yemekli toplantıda Anamur ve Bozyazı'daki yetiştiricilerle bir araya geldi.Birliğin Anamur temsilcisi Güven Kocabıyık ve eşi Behice Kocabıyık'ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Bozyazı Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Savaş Çelik, Anamur ve Bozyazı'dan veteriner hekimler ile çok sayıda yetiştirici katıldı.

Toplantıda söz alan yetiştiriciler, hayvanlarının küpelenmesi, satışı, yetiştirilmesi, teşvik, üretim girdilerinin pahalılığı, orman ve mera ile ilgili sorunlarını dile getirerek çözüm bulunmasını istedi.

Birlik Başkanı Mehmet Akdoğan da katılımdan duyduğu memnuniyeti belirterek, "Bakanlıklarla, kurumlarla konuşur sorunlarımızı çözeriz. Yeter ki ülkemizin içinden geçtiği zor günlerde birlik beraberlik içinde bir sivil toplum kuruluşu olalım. Yayla göçünden önce Tarım Kredi Bölge ve il müdürü, Mersin Orman Bölge Müdürü ile Anamur'a gelip sorunlarınızı onlarla birlikte konuşarak çözüm üreteceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Savaş Çelik Bozyazı Mersin Anamur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title